UMJESTO BENZEME

Srpski napadač nudi se Realu: Tijekom Svjetskog prvenstva bio u središtu velikog skandala

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Serbia v Switzerland
Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS
1/3
20.01.2023.
u 11:19

Tko će zamijeniti Zlatnu loptu Karima Benzemu u Madridu, jedno je od ključnih pitanja koje u španjolskoj prijestolnici još nisu razriješili. Francuz ima 35, a na ljeto mu ističe ugovor s klubom. Spominjali su se Kane, Mbappe, Haaland... Sada se nudi Juventusov Dušan Vlahović.

Carlo Ancelotti mogao bi biti u potrazi za novim napadačem na ljeto jer nije jasno što će se dogoditi s Karimom Benzemom u Real Madridu. Kapetan kluba još nije produžio ugovor koji istječe na kraju ove sezone. Možda će otići kad mu istekne ugovor, javlja portal Madridista News. 

Spominjale su se dugoročne mete, uključujući Harryja Kanea iz Tottenhama, kao i Kyliana Mbappea i Erlinga Haalanda. Menadžeri Real Madrida rado će potpisati ugovor s vrhunskim napadačem koji će zabijati golove i pomoći u rješavanju ovog problema dugi niz godina.

Gledajući u budućnost, klub će vjerojatno ciljati na mladog napadača, ali trebat će i nekoga tko može uskočiti i započeti svaku utakmicu. Juventusov Dušan Vlahović je ime koje bi moglo ispuniti oba uvjeta. Unatoč prilično razočaravajućem vremenu u Torinu, srpski napadač i dalje je među najboljim mladim napadačima u nogometnom svijetu.

Soccer Football - Champions League - Group H - Benfica v Juventus - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - October 25, 2022 Juventus' Dusan Vlahovic celebrates scoring their first goal REUTERS/Pedro Nunes Photo: PEDRO NUNES/REUTERS
Foto: PEDRO NUNES/REUTERS

Vlahović je i dalje vrlo dobra napadačka opcija za momčad poput Real Madrida, piše portal, iako nije bio učinkovit koliko bi htio. Mladi napadač želi napustiti Juventus, a prema Fichajesu ponudio je svoje usluge europskom prvaku.

Pamtimo ga i po skandalu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Naime, pojavila se tada informacija kako je navodno spavao sa ženom vratara Predraga Rajkovića koji trenutno brani za španjolsku Mallorcu, što je demantirao na konferenciji za medije. 

Komentara 1

T2
Tomo_20
01:42 21.01.2023.

Vlahovic je za torino ili sassuolo ali sigurno ne za Real!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije