PORUKA U KAMERU

VIDEO Srušio Đokovića s vrha svjetskog tenisa pa poslao poruku svim Ukrajincima

25.02.2022.
u 09:53

Vesely se potpisao na kameru, napisao "Ukrajina" te nacrtao srce. Tako je pružio potporu narodu koji je pod napadom Rusa

Prvi tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković nastup na svom prvom ATP turniru u ovoj godini u Dubaiju okončao je u četvrtfinalu u kojem ga je svladao češki kvalifikant Jiri Vesely sa 6:4, 7:6.

Zbog toga što se odbija cijepiti protiv virusa COVID-19 Đokoviću nije bio dopušten boravak u Australiji pa je propustio sve turnire u siječnju uključujući Australian Open te se na Touru pojavio tek u Dubaiju. Nakon pobjeda protiv Talijana Lorenza Musettija i Rusa Karena Hačanova zaustavio ga je trenutačno 123. igrač svijeta Vesely. Čej je istim rezultatom u 1. kolu nadigrao i našeg Marina Čilića.

A nakon što je izbacio Đokovića, Vesely se potpisao na kameru, napisao "Ukrajina" te nacrtao srce. Tako je pružio potporu narodu koji je pod napadom Rusa. Video pogledajte OVDJE.

Porazom Đokovića u četvrtfinalu Dubaija, srpski igrač će u ponedjeljak izgubiti prvo mjesto na ATP ljestvici na koje će po prvi put u karijeri zasjesti Rus Danil Medvedev.

Ključne riječi

Komentara 3

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:35 25.02.2022.

Trenirao ga Ivanišević!

5S
5simo
15:25 25.02.2022.

Da se lepi Đoka potpisao napisao bi Rusija i srce.

Avatar southman
southman
10:33 25.02.2022.

izgubio od veterana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije