IZLAZNI TRANSFER

Standardni prvotimac napušta Dinamo i Maksimir? Stigla je ponuda omraženog europskog rivala

Nogometaši Dinama otputovali u Kazahstan na utakmicu protiv Astane
Marko Lukunic/PIXSELL
30.01.2024.
u 13:18

Jedno vrijeme Dinamo i AEK su zbog navijačkih incidenata bili u lošim odnosima i sukobu, ali počeli su surađivati pa bi ovaj potencijalni hrvatski reprezentativac mogao put Atene.

Dinamov veznjak Robert Ljubičić mogao bi napustiti Maksimir u posljednjim danima zimskog mercata. Naime, stigla je službena ponuda grčkog prvaka AEK-a, protiv kojeg je Dinamo igrao ljetos u kvalifikacijama za Ligu prvaka kada su se dogodile nemile scene i neredi na ulicama Atene. 

GALERIJA Gnjusne poruke za Brekala osvanule su diljem Zagreba

Nogometaši Dinama otputovali u Kazahstan na utakmicu protiv Astane
1/3

Već se govorilo o tome kako su za Roberta zainteresirani talijanski Lecce i grčki AEK, a očito je veznjak mnogo bliže OPAP Areni. Jedno vrijeme Dinamo i AEK su zbog navijačkih incidenata bili u lošim odnosima i sukobu, ali počeli su surađivati pa bi ovaj potencijalni hrvatski reprezentativac mogao put Atene. 

VEZANI ČLANCI:

Ljubičić je stigao u Maksimir prije godinu i pol za oko tri milijuna eura iz austrijskog Rapida, a u Zagrebu je uglavnom krpao mjesto lijevog braniča. AEK-ov trener Matyas Almeida je očito veliki fan Ljubičića koji navodno nema ništa protiv odlaska u crno-žuti dres gdje bi igrao s Domagojem Vidom.

Ključne riječi

Komentara 1

DO
Domi
17:13 30.01.2024.

Ljubičić od 5 dodavanja najmanje 2 dodaje protivniku. I samo trčkara po terenu. Takav igrač nije za Dinamo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije