TRADICIONALNA ''ŠEVA''

"Stari" golovima Modrića i Klasnića pobjedili "mlade"

Ivan Klasnić
Antonio Bronić/VLM
01.09.2011.
u 20:28

"Stare" je doveo u vodstvo Luka Modrić, poravnao je Ivan Perišić, a pobjedu "starima" donio je Ivan Klasnić.

Priča o boravku na pučini i gusarskom prebacivanju s broda na brod u Kaštelanskom zaljevu je iza Hrvatske, a i Josipu Šimuniću se na Malti vratio osmijeh na lice. Nema grafita, nema pogrda za novog stopera Dinama. Na Malti je sve drugačije, odnosno u ustaljenom je ritmu Hrvatske uoči službene utakmice.

Izabranici Slavena Bilića u La Valleti odradili su posljednji trening uoči dvoboja s Maltom u kojem, to smo sto puta ponovili, Hrvatskoj igraju samo tri boda.

- Travnjak je super, nije bilo nikakvih teškoća nakon treninga, sve je prošlo bez ozljeda  - izvijestio je s Malte revni glasnogovornik HNS-a, uvijek spreman, pa i u težim situacijama, uskočiti u pomoć, Davor Gavran.

Već tradiocionalno, na posljednjem treningu moža i najmlađe reprezentacije otkako je Hrvatske, igrali su "stari" – "mladi".

Za "stare" su igrali Pletikosa, Srna, Schidlenfeld, Ćorluka, Šimunić, Dujmović, Modrić, Vukojević, Eduardo, Jelavić i Klasnić, a za "mlade" su nastupili Subašić, Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić, Badelj, Jajalo, Perišić, Kelava, Kalinić i Mandžukić.

"Stare" je doveo u vodstvo Luka Modrić, poravnao je Ivan Perišić, a pobjedu "starima" donio je Ivan Klasnić.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
08:04 02.09.2011.

live stream

VL
vladek
07:01 02.09.2011.

Tko mi može reći gdje na Internetu mogu gledati Malta-Hrvatska.Živim u Sloveniji,a ovdje izklopiju ZG2 Sramota

NA
napredak
08:30 02.09.2011.

http://www.streamsup.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije