POČINJE NEŠTO RANIJE

Što ako Dinamo i danas izgubi? Utakmica je u TV-prijenosu, evo gdje je možete pogledati

Koprivnica: Zagrijavanje igrača Slaven Belupa i Dinama uoči utakmice 7. kola Prve HNL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
25.09.2024.
u 10:45

Dinamo je, jasno, apsolutni favorit u ogledu protiv kluba s krajnjeg juga Istre, ali ova utakmica za hrvatskog prvaka dolazi u iznimno turbulentnom razdoblju

Nogometaši Dinama danas od 16 sati gostuju u Banjolama kod istoimenog istarskog četvrtoligaša. Utakmica je to koja će se odigrati u sklopu šesnaestine finala domaćeg Kupa. Sve ostale utakmice tog dijela natjecanja već su odigrane, a pobjednik će u osmini finala sljedećeg mjeseca gostovati u Bjelovaru. Dinamo je, jasno, apsolutni favorit u ogledu protiv kluba s krajnjeg juga Istre, ali ova utakmica za hrvatskog prvaka dolazi u iznimno turbulentnom razdoblju.

Dinamo je u nizu od tri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Prošlog vikenda plavi su doživjeli visok HNL-poraz u Koprivnici protiv Slaven Belupa (4:1), a prije tjedan dana vratili su se iz Münchena s najtežim porazom u povijesti (9:2), na startu Lige prvaka. Još ranije, Dinamo je poražen od Hajduka u velikom derbiju na Maksimiru (1:0), a niz bez pobjede počeo je gostovanjem na riječkoj Rujevici (1:1).

Ne treba stoga ni govoriti o tome što bi bilo, što bi se dogodilo da plavi današnju utakmicu u Banjolama ne pobijede. Privremeni trener Sandro Perković, vjerujemo, na teren igrališta Prematinka u Banjolama poslat će kombiniranu postavu. Otkrio je u najavi utakmice da postoje izvjesni problemi s bolestima i lakšim ozljedama pa bi početni sastav njegove momčadi mogao izgledati prilično šaroliko.

Utakmica Banjole - Dinamo počinje u 16 sati, nešto ranije no inače do sada ove sezone, a televizijski prijenos bit će na kanalu MAXSport 1.

FOTO: Tko je Modrićeva punica? S kćeri živjela na Ravnicama, a nogometaši joj dali poseban nadimak

Koprivnica: Zagrijavanje igrača Slaven Belupa i Dinama uoči utakmice 7. kola Prve HNL
1/8
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
12:18 25.09.2024.

Nogometni se susret prenaša dalekovidnicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije