Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20. DAN SP-A

Što nas danas čeka na SP-u? Vatreni idu na Brazil, u goste nam stiže Rendulić, uživo smo u Kataru!

KATAR 2022 - Trening hrvatske reprezentacije uoči sraza s Brazilom u četvrfinalu SP-a
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
09.12.2022.
u 06:30

Spektakl. Finale prije finala. Biti ili ne biti. Sve to očekuje nas danas jer igra Hrvatska!

Hrvatska i Brazil igrali su do sada u službenim susretima četiri puta, dva puta prijateljski i dva puta natjecateljski. Tri puta je slavio Brazil, a jednom smo podijelili bodove. Kakav bi to spektakl bio danas tu statistiku promjenimo u našu korist! Hoće li nam to poći za rukom moći ćemo se uvjeriti od 16 sati, no prije toga donosimo vam cijeli dan ispunjen nogometom.

Već od 7 sati po hrvatskom vremenu pratimo okupljanja navijača koji su već u Kataru ili koji su onamo stigli noćas bodriti vatrene. Naš reporter Tomislav Dasović uključit će se nekoliko puta tijekom dana uživo i pratitie naše navijače i reprezentaciju.

U zagrebačkom studiju, na našoj platformi Večernji TV donosimo još jednu specijalnu emisiju i to uoči utakmice, za vrijeme poluvremena kao i podrobnu analizu (i nadamo se slavlje) nakon dvoboja. U naš studio dolazi trener i bivši nogometaš s bogatom karijerom Krunoslav Rendulić.

Današnji raspored na SP

16.00  HRVATSKA - Brazil

 

20.00 Argentina - Nizozemska

Od 20 sati uživo pratimo i drugo četvrtfinale s kojim se naše križa, a to je susret Nizozemske i Argentine. Sutrašnja dva susreta bitke su Južne Amerike i Europe i dok je o onom Hrvatskom već sve gotovo ispričano, dodajmo kako Messi i društvo tražiti prolaz protiv Nizozemaca koji su u osmini finala bili uvjerljvi protiv SAD-a (3-1),  dok je Argentina s (2-1) savladala Australiju.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije