GIANLUCA DI MARZIO

Stručnjak za transfere lansirao senzaciju: Ivan Perišić je na pragu povratka u Hajduk!

Split:  Utakmica kvalifikacija za EURO 2024, Hrvatska – Wales
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
06.07.2023.
u 17:19

34-godišnji vatreni mogao bi ispuniti želju navijačima Hajduka i odjenuti bijeli dres

Dobro upućeni talijanski novinar i transfer guru, Gianluca di Marzio, napisao je na Twitteru da je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (34) na korak do povratka u splitski Hajduk! Naime, hrvatski reprezentativac će uskoro raskinuti ugovor s Tottenhamom i potpisati za Hajduk prema riječima talijanskog insajdera.

Di Marzio tvrdi da će se posao riješiti vrlo brzo i tako bi Perišić mogao ispuniti želju svim navijačima koji dugo vremena zazivaju njegov povratak u Split.Turski mediji su pisali kako Ivan koketira s tamošnjim velikanom Fenerbahceom, a Britanci javljaju kako novi menadžer Postecoglu na njega više ne računa.

GALERIJA Ivan Perišić u Splitu: Navijači žarko priželjkuju povratak

Split:  Utakmica kvalifikacija za EURO 2024, Hrvatska – Wales
1/6

 Naime, Perišić u Spursima zarađuje 180 tisuća funti tjedno što je postalo preveliko opterećenje za klupsku blagajnu jer ga više ne vide kao stožernog prvotimca. 

VEZANI ČLANCI:

Perišić je na proslavi brončane medalje iz Katara prošle godine na splitskoj Rivi najavio povratak u Hajduk. 

- Po titulu s našim najdražim Hajdukom ćemo ići, rekao sam ubrzo, neću reći i koje godine. Nećete još dugo čekati moj povratak -  poručio je vatreni. 

 

Komentara 3

FI
Fileki
17:57 06.07.2023.

Ak im dođe Perišić fakat imaju izgleda za drugo mjesto, za nijansu su jači onda od Rijeke i Osijeka

VI
virusbr2
19:28 06.07.2023.

Ma da, senzacija... Neće ga ni Arapi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije