BARCELONA REMIZIRALA

Subašić primio dva gola u pobjedi, Bilić teško stradao od Cityja

Danijel Subašić
Foto: Reuters/PIXSELL
Autori: Vecernji.hr, Hina
04.08.2017.
u 23:03

Vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić branio je čitavu utakmicu za Monaco, te je bio nemoćan kod oba pogotka gostiju.

Francuski nogometni prvak Monaco u obranu je naslova krenuo teško izborenom 3:2 (1:1) pobjedom na svom terenu protiv Toulousea.

Gosti su dva puta vodili golovima Machacha (6) i Delorta (53), no Jemerson (28) je uspio poravnati na 1:1, a Falcao (58) na 2-2 da bi pobjedu Monacu donio spretnim golom Glik (70).

Vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić branio je čitavu utakmicu za Monaco, te je bio nemoćan kod oba pogotka gostiju.

Preostale utakmice 1. kola francuskog prvenstva igrat će se tijekom vikenda, u subotu su na programu dvoboji Paris SG - Amiens, Saint-Etienne - Nice, Troyes - Rennes, Metz - Guingamp, Montpellier - Caen i Lyon - Strasbourg, a u nedjelju Lille - Nantes, Angers - Bordeaux i Marseille - Dijon. 

Težak poraz Bilića

Igrale su se i prijateljske utakmice. Barcelona se nije proslavila u prvom susretu otkako je otišao Neymar. U gostima su odigrali 1:1 s tamošnjim drugoligašem, Gimnastico de Tarragonom. No, osim Brazilca, na terenu nisu bili niti Messi, Suarez, Rakitić, Busquets, Pique....

Težak poraz pretrpio je i West Ham. Momčad našega Slavena Bilića u pripremoj je utakmici na Islandu izgubila od Manchester Cityja s 3:0.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije