ZAPOČELA ISTRAGA

Sudac otišao na policiju: 'Tražili su me da sudim u korist Reala protiv Barce'

Sudac
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/9
22.10.2015.
u 13:11

'Materijala ima na šest stranica, sve dokumente sam predao policiji.'

Real Madrid i Barcelona igraju međusobno 21. studenoga u 18.15 sati na Santiago Bernabeuu i umjesto da se govori o nogometu, govori se o mogućem namještanju utakmice!

Naime, pomoćni sudac koji je želio ostati anoniman iz straha da si ne ugrozi karijeru, tvrdi da su ga kontaktirali "određeni ljudi" i tražili da sudi u korist Reala. Sudac je potom kontaktirao odvjetnika Jacinta Vicentea Hernandeza i on mu je savjetovao da se sa svime obrati policiji.

- Netko mi je rekao za suca koji ima problem i koji želi pričati sa mnom - rekao je Jacinto Vicente Hernandez i otkrio da je prikupljeno čak šest stranica dokumenata na ovu temu:

- Materijala ima na šest stranica, sve dokumente sam predao policiji. Sudac mi je objasnio mi sve što se dogodilo i rekao mi da želi upoznati javnost o pritisku koji je stavljen na njega. Rekao sam mu da se slažem kako je to jedini način na koji se može očistiti španjolski nogomet.

Inače, imena sudaca koji će suditi El Clasico u studenom nisu javno objavljena, već će se znati tek u tjednu prije utakmice.

>> Policija potvrdila da je uhitila osam osoba zbog sumnje u namještanje!

>> Leo Messi se vraća prije derbija s Realom, bit će spreman prije roka!

Komentara 2

PO
pozornik66
17:39 22.10.2015.

R. Madrid je najveća močvara u Europi

DA
Divide_and_conquer
14:30 22.10.2015.

wc hala madrid

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije