Uoči Eura

Šuker i Čačić sastali se sa Srnom i iskusnijim igračima, evo što su dogovorili

Hrvatska - San Marino
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/8
06.06.2016.
u 13:51

Hrvatska je na Euru u skupini s Turskom, Češkom i Španjolskom, a prvu utakmicu igrat ćemo već u nedjelju 12. lipnja protiv Turske u Parizu

Hrvatska nogometna reprezentacija plasmanom na Europsko prvenstvo zaradila je 12 milijuna eura, a taj je iznos, kako je ranije dogovoreno, dijeljen u omjeru 70:30 u korist Saveza. Uoči početka natjecanja u Francuskoj, igrači i Savez dogovorili su da će se novac zarađen na turniru dijeliti jednako.

"Uoči početka Eura, predsjednik HNS-a Davor Šuker je s izbornikom Antom Čačićem, kapetanom Darijom Srnom te nekoliko iskusnijih igrača dogovorio i omjer podjele premija za rezultat na Euru u omjeru 50-50", napisao je HNS na svojim stranicama.

Hrvatska je na Euru u skupini s Turskom, Češkom i Španjolskom, a prvu utakmicu igrat ćemo već u nedjelju 12. lipnja protiv Turske u Parizu. Naši u Francusku dolaze s puno samopouzdanja, atmosfera je dobra, a pomogle su i dvije pobjede u pripremnim susretima. U Koprivnici smo pobijedili Moldaviju s 1:0, a protiv San Marina smo u punom sastavu ostvarili rekordnu pobjedu, slavili smo s 10:0.

>>Hrvatskim igračima premije veće nego Nijemcima i Francuzima

>>Galerija: Najljepše djevojke i žene nogometaša

Komentara 17

JO
jovanovic
14:46 06.06.2016.

bravo vatreni cijeli svijet vam se divi sem komunista i srba...bravo jos jednom

KU
kupatilo
15:54 06.06.2016.

Sretno dečki.Znamo da nisu svi uz vas al hrvati svakako jesu i zato vas molim.Mismo za vas i nas stvarali drzavu a vi nam podarite radost i zbog uspijeha i zbog mrzitelja nek puknu od muke od Mikančeta Stazica i nadalje.Nazalost nagomilalo ih se i gomila jos i vise onih koji bi bili sretni da nam se mogu smijati.Zato hrabro i sretno!

AN
Antonijeee
18:07 06.06.2016.

ne ne. sve treba dati Sukeru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije