JADRANSKI DERBI

VIDEO Torcida napravila kaos! Policija ih masovno privela, a oni uzvratili uvredama

Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a, navijači
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
29.09.2024.
u 13:47

Oko 50 pripadnika Torcide se u jutarnjim satima okupilo ispred Kantride i pjevalo uvredljive pjesme, nakon čega ulaze u sukob s policijom koja ih odvodi u maricama, objavio je Novi list

Rijeka i Hajduk večeras na Rujevici igraju derbi osmog kola HNL-a. Ova dva kluba trenutno drže vrh tablice s po 17 bodova, s tim da je Rijeka trenutno prva zbog bolje gol-razlike u odnosu na splitski klub. Dinamo ih prati u stopu sa 16 bodova i utakmicom više, ali i pravi pritisak na dva glavna konkurenta za naslov nakon što je jučer s 5-1 razbio Lokomotivu.

Kako to obično biva, na dan uoči Hajdukove utakmice policiji nikad nije dosadno. Tako je bilo i jutros. Oko 50 pripadnika Torcide se u jutarnjim satima okupilo ispred Kantride i pjevalo uvredljive pjesme, nakon čega ulaze u sukob s policijom koja ih odvodi u maricama, objavio je Novi list. Video možete vidjeti OVDJE.

GALERIJA Torcida bakljama zasula teren u Zagrebu, čuli se topovski udari, policija spriječila incident
Dinamo i Hajduk sastali se u 6. kolu SuperSport HNL-a, navijači
1/9

Negativna stvar je što će dio južne tribine ostati prazan, ako su dotični uopće kupili karte za utakmicu. Ipak, pozitivno je što će na stadionu biti 50-ak huligana manje

Rijeka je u zadnjih šest utakmica od odlaska Sersea Cosmija s klupe na zimu 2022./23. protiv Hajduka ostvarila pet pobjeda. Bivši trener Željko Sopić je s Rijekom protiv Hajduka slavio u svim utakmicama, a možda taj niz nastavi i njegov nasljednik Radomir Đalović, ili će Gennaro Gattuso prekinuti taj niz? Sve ćemo saznati oko 22 sata.

VIDEO Prvi trening Nenada Bjelice kao novog/starog trenera Dinama

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar barba_arba
barba_arba
16:14 29.09.2024.

Priveli ki zbog pivanja ”uvredljivi pjesama” ? Kao nekoć pivali Vilu Velebita ?

WI
wice
14:59 29.09.2024.

Ja nisam vidio nikakav sukob.

CO
Copia
14:16 29.09.2024.

P. S. Pogledah snimke. Ništa uvredljivo ne pjevaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije