NEVIĐENO

Surova brutalnost: Srbina pogodio nogom, rasklimao mu vilicu i izbio tri zuba

Screenshot: Facebook
11.10.2024.
u 16:49

Milojević je odmah po izlasku iz bazena morao na hitnu operaciju čeljusti

Težak slučaj ozljede dogodio se ovoga tjedna u vaterpolskoj Ligi prvaka. Naime, na utakmici između francuskog Marseillea i crnogorskog Jadrana iz Herceg Novog vidjeli smo i dosad možda neviđenu količinu brutalnosti jednog igrača. Da, vaterpolo je poznat po svojoj grubosti, često tu zna biti svega i svačega, ali ovo još nismo zabilježili.

Što se dogodilo? Crnogorski reprezentativac Vladan Spaić, inače centar domaćina Marseillea, doslovce je "razbio" suparnika, inače srpskog reprezentativca Vuka Milojevića, igrača Jadrana. Spaić je Milojevića udario ispod vode, najvjerojatnije nogom, a udarac je bio toliko znažan da je Milojeviću sada slomljena vilica, osim toga što su mu izbijena tri zuba.

Milojević je odmah po izlasku iz bazena morao na hitnu operaciju čeljusti. "Bit će potreban operativni zahvat za saniranje ozljede. Iako smo zbog toga bili hendikepirani tijekom utakmice, sad je najvažnije da se Vuk što prije oporavi", objavio je crnogorski vaterpolski klub Jadran. Marseille je pobijedio u toj utakmici rezultatom 13:11.

Ključne riječi

Komentara 3

AU
aurelll
19:28 11.10.2024.

Sad će ovog krezubog Srbina stavit na popis u Jasenovcu.

DM
D'Mich
18:45 11.10.2024.

Srbinu je izbio zube? Koji horror.

Avatar Tombstone
Tombstone
17:17 11.10.2024.

Kaj sad? Pricali su o dva oka u glavi, nitko nije spominjao zube....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije