KRISTIJAN LOVRIĆ

Svi su ga htjeli, a izabrao je Osijek: Osjetio sam toplinu. U Hajduku i Dinamu navijači te neće prihvatiti

Kristijan Lovrić novi je igrač Osijeka
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/3
22.02.2022.
u 08:50

– Osobno, želim naslov. Tako razmišljaju svi sportaši kada dođu u klub koji ima ambiciju za osvajanje trofeja, kada igrači to žele. Došao sam zbog trofeja.

Kristijan Lovrić u posljednjim je trenucima prijelaznog roka prešao u Osijek za dva milijuna eura, dobio je po dolasku doček kakav nije mogao ni sanjati, a protiv Dinama bi se napokon trebao predstaviti u dresu novog kluba. Naravno, svi to željno iščekuju.

Navijači svakako, što je donedavni igrač Gorice mogao osjetiti iz prve ruke.

>>> Navijači dočekali Kristijana Lovrića uz pjesmu i skandiranje

– Nisam u tome trenutku znao gdje gledati, noge su mi se odsjekle. To je nešto što svaki sportaš može samo sanjati. Dogodilo se to meni, to mi je najljepši trenutak u karijeri. Želim zahvaliti svim navijačima, klubu – izjavio je Lovrić za Slavonsku televiziju.

Osvrnuo se potom na ozljedu koja ga je mučila, ali i na skorašnji debi.

– Što se tiče moje ozljede, sve je u najboljem redu. Trenirao sam po posebnom programu, sve je u najboljem redu i spreman sam, voljan, željan i jedva čekam nedjelju. Svaki dan mi je kao godina, nadam se da ću biti maksimalno spreman. Što god da bude, igrat ću na jednoj nozi za Osijek. Nebitno što boli, taj dan se sve zaboravlja. Igra se do zadnjeg atoma snage, zato sam i tu – tvrdi ponajbolji nogometaš Prve HNL.

16.02.2022., Osijek - Predstavljanje Kristijana Lovrica u Gradskom vrtu u Osijeku. Photo: Dubravka Petric/PIXSELL
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

I ne skriva očekivanja...

– Osobno, želim naslov. Tako razmišljaju svi sportaši kada dođu u klub koji ima ambiciju za osvajanje trofeja, kada igrači to žele. Došao sam zbog trofeja. Nadam se i vjerujem u to i da sa svojim suigračima mogu to ostvariti. Ovaj grad i ovaj klub to zaslužuju.

Novac mu po dolasku nije bio prioritet, inače bi drukčije odabrao.

– Osjetio sam tu toplinu, nije isto doći u klub kao što je Hajduk i Dinamo gdje te neće navijači dobro prihvatiti. Možda se i varam, ali ovdje sam osjetio da sam dobrodošao, zvali su me. Znao sam da je ovo moj put. I želim novi izazov. Doći ovamo u klub kao što je Osijek i nametnuti se. Nije isto doći tu i ići negdje vani. Tu se osjećam kao kod kuće, ovdje me srce vuklo cijelo vrijeme. Nije mi bio san odmalena igrati za Osijek, nisam ni sanjao da ću doći do ove razine, ja sam i prije razgovarao s nekim ljudima iz Osijeka, ali nije došlo do realizacije. Jako sam sretan zajedno s mojom obitelji – zaključio je Lovrić.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Komentara 2

IS
istina00
09:06 22.02.2022.

Hahaha...da je dinamo dao ponudu došao bi trčeći do maksimira....zna se čiji se igrači najbolje prodaju preko grane

Avatar Napiši mi usne tvoje
Napiši mi usne tvoje
16:40 22.02.2022.

A iz Osijeka će u Kurilovac ili Oriolik..To ti je to šta se tiče tvoje karijere...A i kockaš. tako daaaaa...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije