Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVI IH TRAŽE

Svijet je 'poludio' za trojicom hrvatskih nogometaša, a to svjedoči ovaj podatak

FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Japan v Croatia
Foto: MARKO DJURICA/REUTERS
1/7
09.12.2022.
u 21:00

Na Transfermarktu, stranici koja se bavi procjenom vrijednosti igrača, Livaković, Gvardiol i Juranović su u Top 10 najtraženijih nogometaša.

Hrvatska je u osmini finala Svjetskog prvenstva u Kataru napravila senzaciju i izbacila Brazil nakon jedanaesteraca. Nakon 0:0 u 90 minuta poveo je Brazil pogotkom Neymara u nadoknadi prvog produžetka. No, Hrvatska je izjednačila u 117. minuti nakon akcije asistenta Oršića i strijelca Petkovića, dok je potom Hrvatska slavila, još jednom, nakon jedanaesteraca.

A koliki je velik ovaj uspjeh Hrvatske svjedoči i sljedeći podatak. Na Transfermarktu, stranici koja se bavi procjenom vrijednosti igrača, Livaković, Gvardiol i Juranović su u Top 10 najtraženijih nogometaša.

>> Pogledajte kako se slavilo u redakciji Večernjeg lista

Livaković je jedan od hrvatskih heroja ovoga SP-a, sjajno je skidao jedanaesterce protiv Japana i Brazila. Gvardiol je 20-godišnjak koji igra kao da je rutiner i pred kojim je velika budućnost. Juranović je vrijedni bek koji je danas bio jedan od najboljih hrvatskih igrača.

>> Pogledajte galeriju utakmice

FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Japan v Croatia
1/45

Komentara 2

Avatar southman
southman
21:19 09.12.2022.

Kad je Jugoplastika bez Rađe 3. put osvojila LP u kosarci protiv Barcelone sa Ivanovicem u igri i Maljkovicem na klupi Božo je izjavio " ne možeđ protiv prirodne sile " ! E to je HR danas u nogometu.

SM
siki_miki
12:11 10.12.2022.

Juranovic ide na bar 15 milja nakon ovog SP-a. Jel Hajduk dobiva ista od toga ili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije