PLJUŠTE POHVALE

Svijet zadivljen Modrićevim potezom: 'To treba biti izloženo u muzeju'

Real Madrid CF vs Chelsea FC Quarter finals 2nd leg Champions League
Juan Carlos Rojas
13.04.2022.
u 10:53

- Dodavanje Luke Modrića trebalo bi biti izloženo u muzeju. To nije nogomet - to je umjetnost - poručio je novinar Fabrizio Romano

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić izabran je sinoć za najboljeg igrača četvrtfinalnog susreta Lige prvaka u kojem je njegov Real Madrid gubio od Chelsea 0:3 pa zabio dva gola kojima je izborio polufinale.

Modrić je u 80. minuti senzacionalno asistirao napadaču Rodrygu za gol za 1:3 kojim je susret otišao u produžetak. O toj asistenciji koju možete pogledati ovdje priča cijeli svijet. Evo nekih reakcija.

Legendarni branič Manchester Uniteda i engleske reprezentacije Rio Ferdinand je poručio:

- To dodavanje Luke Modrića razlog je zašto sam izgubio glas! To što on radi je ilegalno! Vrištao sam Luka, Muka, kako god da mu je ime. Fenomenalno!

Javio se i Thierry Henry, bivši sjajni napadač Barcelone, Arsenala i francuske reprezentacije koji se čudi 36-godišnjem Modriću:

- Taj tip ima 50 godina! Zašto i dalje može izvoditi ovakve poteze? To je čudesno.

A Fabrizio Romano, poznati talijanski novinar, ovako je vidio Modrićevu asistenciju:

- Dodavanje Luke Modrića trebalo bi biti izloženo u muzeju. To nije nogomet - to je umjetnost.

>> Pogledajte i video

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar tomas_R
tomas_R
16:01 13.04.2022.

Ta asistencija nije za mladje od 18 to je cista pornografija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije