Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobra vijest za Dinamo

Taravel konačno u punom pogonu, uskoro i Fernandes

Jeremy Taravel
Zoran Grizelj
03.09.2014.
u 13:15

Prvenstveni debi upisao je u dvoboju 22. kola Prve HNL prošle sezone kada je Dinamo na domaćem travnjaku svladao Split

S jutarnjeg treninga Dinama stigla je konačno i jedna sjajna vijest, piše Goal.com. U puni pogon uključio se i Jeremy Taravel, francuski branič koji će dodatno osnažiti, ali i zakomplicirati konkurenciju na stoperskoj poziciji. Jeremy Taravel prošle je zime stigao u Maksimir kao veliko pojačanje za zadnju liniju hrvatskog prvaka, no onda se vrlo brzo i ozlijedio. 

Prvenstveni debi upisao je u dvoboju 22. kola Prve HNL prošle sezone kada je Dinamo na domaćem travnjaku svladao Split. Samo dva dana kasnije, neopreznim startom 'svladao' ga je Jerko Leko. Radilo se o vrlo teškoj ozljedi, puknuću prednjih križnih ligamenata lijevog koljena. No sve je to sada povijest, Taravel je spreman i uskoro (već protiv Istre 1961) bi mogao i ponovo zaigrati. 

"Vjerujte, od svih mi je ozljeda, koje su nas u zadnje vrijeme zadesile, najviše žao one Jeremyja Taravela. Doveli smo ga kako bismo osnažili obranu, a on je zaigrao tek 90 minuta. Stvarno šteta", nedavno je poručio trener. 

Jeremy Taravel od danas je u punom pogonu, a vrlo brzo (kroz 10-ak) dana istim bi putem mogao krenuti i Junior Fernandes...

>>Mamić: Važnije je biti prvak 
nego prezimiti 
u Europi

Komentara 5

DU
Deleted user
13:27 03.09.2014.

Konačno se vratio , nismo zapravo ni vidjeli kakav je igrač ali pošto nam obrana pušta na sve strane nadam se da je dobar i da će Tavarel pomoći učvrstiti zadnju liniju pogotovo u euro utakmicama . Jerko Leko ..... za njegove startove neću trošiti riječi , tako "srediti" suigrača na treningu može samo .....

JA
JackRussell
15:27 03.09.2014.

Nadam se da će Mamić konačno skupiti hrabrosti da na klupi ostavi Šimunića, čovjek s 36 godina na leđima više nije niti srednja klasa, kamoli neki vrhunski obrambeni igrač. Nadam se da će se Taravel pokazati kao pojačanje.

JE
JediniMrva
13:51 03.09.2014.

Zakomplicirati???????. Pa onaj Šimunović je najveći jelen koji je ikad igrao u Dinamu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije