Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZOI Peking:

Therese Johaug najavila da završava olimpijsku karijeru

Foto: REUTERS
1/2
18.02.2022.
u 11:43

"O tome ću razmisliti nakon što završi sezona", dodala je

Norveška skijaška trkačica Therese Johaug (33) izjavila je da će okončati olimpijsku karijeru u nedjelju, zadnjeg dana ZOI Pekingu, nastupom na utrci 30 km slobodnim stilom. 

"Utrka u nedjelju bit će moja zadnje olimpijsko natjecanje", kazala Johaug čime je dala naslutiti da se i njena karijera približava kraju.

"O tome ću razmisliti nakon što završi sezona", dodala je.

 Olimpijska pobjednica u štafeti 2010. u Vancouveru na ZOI u Pekingu napokon je ostvarila san da osvoji pojedinačno zlato. Osvojila je dva zlata, u skiatlonu i u utrci 10 km klasičnim stilom. 

 Sa Igara u Sočiju 2014. ima srebro na 30 km slobodnim stilom i broncu iz utrke na 10 km klasičnim stilom, dok je igre u Pjongčangu 2018. propustila jer je bila suspendirana zbog dopinga.


Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije