Blankina crna mačka

Tia Hellebaut vraća se poslije poroda

Hellebaut2
REUTERS
16.02.2010.
u 13:43

Po uzoru na svoje teniske sunarodnjakinje Justine Henin i Kim Clijsters, olimpijska pobjednica u skoku u vis Tia Hellebaut odlučila je nastaviti s karijerom poslije poroda.

Belgijska visašica, koja baš danas slavi 32. rođendan, objavila je kraj karijere nakon što je na Igrama u Pekingu senzacionalno pobijedila našu Blanku Vlašić, a nakon nešto više od godinu i pol dana odmora odlučila se ipak vratiti. U lipnju prošle godine rodila je kćer Lottu, a već krajem 2009. vratila se treninzima, pripremala se i u Južnoj Africi.

Tia Hellebaut je karijeru, inače, počela kao sedmobojka, ali zbog ozljede ramena odlučila se specijalizirati za skok u vis. U Göteborgu 2006. postala je europska prvakinja, a kruna karijere bilo je zlato na OI u Pekingu, gdje je slavila iako je na posljednjem mitingu uoči natjecanja jedva preskočila 192.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije