ZŠS

Tko je jači, teniski ili jet ski savez?

'05.06.2013., Zagreb - Tenisacica Ajla Tomljanovic na treningu na Alplan teniskim terenima na Zagrebackom velesajmu. Photo: Davor Puklavec/PIXSELL'
'Davor Puklavec/PIXSELL'
02.07.2013.
u 09:48

Skupština ionako neće razgovarati o tome tko će biti glavni tajnik jer tu odluku donosi Izvršni odbor

I dok će izbor novog predsjednika Zagrebačkog športskog saveza biti lagan posao jer se za to mjesto javio samo Nikola Dragaš, bit će zanimljiv izbor za dopredsjednika. Naime, na tu poziciju do jučer se kandidirao samo Davor Hundić, predsjednik Zagrebačkog jet ski saveza. No u posljednji trenutak stigla je i prijava Franca Regine, predsjednika Zagrebačkog teniskog saveza.

Budući da jedan i drugi kandidat imaju prešutnu podršku zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Davor Hundić imat će težak posao. Naime, suparnik mu je za mjesto dopredsjednika čovjek koji zastupa jedan od najorganiziranijih i najtrofejnijih sportova u Zagrebu i Hrvatskoj. Franc Regina obnaša i funkciju dopredsjednika Hrvatskog teniskog saveza. Skupština ZŠS-a održat će se 3. srpnja. Ostaje zanimljivo i pitanje tko će biti glavni tajnik ZŠS-a. Stjepan Puhak, v.d. tajnika, ovo ljeto odlazi u zasluženu mirovinu. Velimir Bašić vratio bi se u ZŠS, ali samo u ulozi savjetnika. Zdenko Antunović, još uvijek direktor košarkaškog kluba Cibona, jedan je od favorita.

No Skupština ionako neće razgovarati o tome tko će biti glavni tajnik jer tu odluku donosi Izvršni odbor u kojem će, između ostaloga, sjediti dva odvjetnika: Anto Nobilo i Tomislav Grahovac, koji je prije godinu dana izgubio u utrci za predsjednika ZŠS-a.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije