Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRAN TOPIĆ

Tko je mladi novitet u momčadi Dinama? Igor Bišćan mu je odmah dao prve minute

London: UEFA Liga prvaka mladih, FC Chelsea - GNK Dinamo
Luka Stanzl/PIXSELL
10.04.2023.
u 07:00

- Mislim da ću i dalje dobivati prilike i vjerujem kako ću opravdati povjerenje trenera - rekao je 19-godišnjak, najnoviji igrač u redovima seniora Dinama

Novi trener Igor Bišćan već je nakon prve utakmice na trenerskoj funckiji dao jasne naznake da će u Dinamu djelovati znatno drukčije nego njegov prethodnik Ante Čačić, a to se posebno vidjelo po korištenju mladih igrača.

Osim što je talentirani krilni igrač Gabrijel Rukavina već u prvoj Bišćanovoj utakmici, 2:1 pobjedi protiv Lokomotive, dobio gotovo 30 posto minuta od onoga što je u cijeloj dosadašnjoj sezoni dobio kod Čačića, Bišćan je u momčad uveo jedno potpuno novo ime.

Mladi 19-godišnji ofenzivac Fran Topić debitirao je za prvu momčad Dinama ušavši u igru u sudačkoj nadoknadi. Zanimljivo je da Topić prije ove utakmice nijednom nije ni bio u seniorskom kadru. Bišćan ga je seniorima priključio u petak, večer prije utakmice protiv Lokomotive.

- Prije svega mi je drago što sam debitirao za prvu ekipu Dinama. To je san svakog dječaka, drago mi je da mi se ispunio - izjavio je Topić za službenu stranicu Dinama, te dodao:

- Mislim da ću i dalje dobivati prilike i vjerujem kako ću opravdati povjerenje trenera - rekao je 19-godišnjak, najnoviji igrač u redovima seniora Dinama.

Topić je dosad bio igrač juniorske momčadi Dinama, za koju je ove sezone u HNL-u zabio 17 golova. U zagrebački klub stigao je prošle godine iz Sesveta, a impresionirao je još u rujnu u Ligi prvaka mladih, upisavši pogodak i asistenciju u 4:2 pobjedi protiv Chelseaja te postignuvši pogodak u 2:1 pobjedi protiv Salzburga.

- Unijeli smo novu energiju. Luka Menalo ušao je s klupe i zabio gol. Zaigrala su i dvojica mladih igrača. Fran Topić se tek u petak navečer prvi put priključio momčadi. Čestitam dečkima na trudu - rekao je trener Igor Bišćan o Dinamovim mladićima nakon utakmice.


 
 

Komentara 1

ME
medvedgrad
07:54 10.04.2023.

Sretno smo dobili, Lokomotiva je inala vise sansi, prije svega Kacavenda. A uvođenje Topica i Rukavine alibi za neuapjeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije