Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Maksimir

Tomislav Butina će trenirati vratare 
u Dinamovoj školi

\'sport....zagreb... 21.07.2009.  stadion Maksimir - uzvratna nogometna utakmica 2. pretkolo UEFA Liga prvaka, Dinamo - Pjunik / tomislav butina Photo:Marko Lukunic/Vecernji list\'
Marko Lukunic/PIXSELL
02.09.2011.
u 09:38

Prošla je godina dana od umirovljenja Tomislava Butine, a od ponedjeljka će raditi u Dinamovoj omladinskoj školi s vratarima.

Sve je dogovorio s Romeom Jozakom i asistirat će Zlatku Škoriću i Želimiru Stinčiću.

– Presretan sam, ovo je početak kakav sam želio. Učit ću od vratarskih legendi, a pokušat ću "klince" i ja nečemu naučiti. U osam kategorija Dinamo ima 34 vratara i bit će mnogo posla – rekao je Tomislav Butina.

 

Ključne riječi

Komentara 4

SE
serđo
10:32 02.09.2011.

ovo bi kao trebalo bit dobro za podmladak gnk. čemu će ih taj pacer naučiti, kako kiksati. još jedan na klupskoj sisi uhljeb, valjda nema za nove slike. neka kupuje kod krivića.

SA
santos008
13:03 02.09.2011.

Butina ,suti molim te ko Boga ,nije bilo utakmice u Belgiji da nisi bio kriv za gol-dva,od tebe nema niko nista nauciti .Mene bi bilo sramota predavati matematiku a da ne znam tablicu mnozenja.

SA
santos008
13:31 02.09.2011.

E,moj Mamicu sve si do sada napravio super,samo ti nikako ne uspjeva dodvoriti se \'\'burgerima\'\',pa si uzeo ovog vratarskog analfabetu i Biscana ,kako bi ti to uspjelo ,Prvi je uvijek bio kriv za gol-dva ,dok je ovaj drugi \'\'zaj***\'\' Liverpul,a kad bi mu sve sabro nije odigrao utakmic.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije