Za red na tribinama

Torcida dolazi u Zagreb: Lokomotiva pojačala osiguranje uoči utakmice s Hajdukom

Navijači - policija
Foto: Žarko Basić/PIXSELL
1/7
17.03.2017.
u 10:47

Čelnici Lokomotive pobrinuli su se da u današnjem ogledu (18 sati) ne bude nikakvih smetnji za igrače, pa će u Kranjčevićevoj ulici biti gotovo rekordno osiguranje

Navijači Hajduka najavili su u velikom broju dolazak na utakmicu s Lokomotivom. Pripadnici Torcide iz svih krajeva Hrvatske dolaze na ovaj dvoboj 25. kola Prve HNL, što je, nakon utakmice protiv Rijeke i huliganskog ispada, te HNS-ove suspenzije Poljuda, dodatno mobilizirao cjelokupno osiguranje.

Čelnici Lokomotive pobrinuli su se da u današnjem ogledu (18 sati) ne bude nikakvih smetnji za igrače, pa će u Kranjčevićevoj ulici biti gotovo rekordno osiguranje. Prema dostupnim, ali neslužbenim informacijama, red na tribinama osiguravat će 100-tinjak zaštitara, što je nekoliko puta veća brojka od uobičajene na prvenstvenim dvobojima Lokomotive!

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

Komentara 1

SK
skutur48
11:26 17.03.2017.

Imam ružne asocijacije na dolazak neke druge navijačke skupine. Nadam se da griješim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije