SERIE A

Perišić i Brozović igrali u šokantnom porazu Intera od Torina

Ivan Perišić
Reuters/Pixsell
03.04.2016.
u 23:04

Domaćin je poveo u 17. minuti golom Maura Icardija. Sve se okrenulo u razmaku od 55. do 57. minute. Izjednačio je Cristian Molinaro u 55. minuti, a dvije minute kasnije Miranda je dobio crveni karton. Kada je Nagatomo u 72. minuti skrivio kazneni udarac i pritom dobio crveni karton priči je bio kraj.

U susretu 31. kola talijanskog nogometnog prvenstva Torino je na San Siru priredio iznenađenje pobijedivši Inter 2-1.

Bila je to utakmica s dva posve oprečna poluvremena. U prvom je Inter imao vodstvo i sigurnu igru, dok je u drugom primio dva gola i zaradio dva crvena kartona. 

Domaćin je poveo u 17. minuti golom Maura Icardija. Sve se okrenulo u razmaku od 55. do 57. minute. Izjednačio je Cristian Molinaro u 55. minuti, a dvije minute kasnije Miranda je dobio crveni karton. Kada je Nagatomo u 72. minuti skrivio kazneni udarac i pritom dobio crveni karton priči je bio kraj. Belotti je realizirao kazneni udarac i gosti su potom mirno s dva igrača više obranili prednost. Ivan Perišić i Marcelo Brozović odigrali su cijeli susret za Inter.

Sedam kola do kraja prvenstva Juventus vodi sa 73 boda,  šest više od Napolija. Roma je treća sa 63 boda, a zatim slijede Fiorentina (56) i Inter (55).

>> Perišić zabio na asistenciju Brozovića, no Inter nije izdržao do kraja

Komentara 1

RI
rikavac
10:46 04.04.2016.

steta sto nasa dva igraca koji su vrhunskoj formi ptopadaju u Interu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije