Engleska liga

Tottenham uvjerljiv protiv Watforda, Harry Kane se vratio na teren

Harry Kane
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
08.04.2017.
u 15:50

Harry Kane se oporavio od ozljede i u igru je ušao u 61. minuti umjesto Janssena

U prvoj subotnjoj utakmici 31. kola engleske lige Tottenham je kod kuće uvjerljivo svladao Watford sa 4:0. Osim pobjede, odlična vijest za Spurse je i povratak Harrya Kanea nakon ozljede.

Tottenham je u prvom poluvremenu dominirao i stvarao prilike koje Janssen nije iskoristio, ali zato je Dele Alli načeo goste prelijepim pogotkom s 20-ak metara u 33. minuti. 

Samo šest minuta kasnije, na 2:0 povisio je Eric Dier, a za velikih 3:0 na poluvremenu pobrinuo se Heung-Min Son u 44. minuti utakmice.

U nastavku je Watford pokušao biti konkretniji prema naprijed, ali Son je nakon samo deset minuta nastavka zabio drugi pogodak kojim je primirio goste.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao. Harry Kane se oporavio od ozljede i u igru je ušao u 61. minuti umjesto Janssena.

>>Uoči derbija: Real ima tajni plan za dovođenje Atleticove zvijezde

Rezultati by SofaScore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije