Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užas u Americi

Tragedija: Poznat vozač relija i youtuber poginuo u nesreći na motornim sanjkama

Ken Block Instagram
03.01.2023.
u 10:07

Prilikom pada sa sanjki poginuo je 56-godišnji vozač relija i najveći youtuber u povijesti automoto sporta

Profesionalni vozač relija i pasionirani ljubitelj ekstremnih sportova Ken Block poginuo je u ponedjeljak u 56. godini života nakon nesreće na motornim sanjkama. Dogodilo se u to u američkoj saveznoj državi Utah nakon što je s grupom ljudi izašao na snijeg, ali prilikom nesreće bio je sam i preminuo je na licu mjesta. Block je pao sa sanjki koje su ga poklopile i usmrtile, rekli su iz ureda lokalnog šerifa.

– Bio je vizionar, pionir i ikona. Najvažnije, otac i suprug. Nevjerojatno će nam nedostajati – priopćili su iz tvrtke Hoonigan Industries, a Blockov kanal Hoonigana na Youtubeu ima više od milijardu pregleda te je najpopularniji u povijesti automoto sporta. 

– Bio je legenda po sposobnosti da shvati viziju i pretvori je u stvarnost. On je stvorio industriju. Ali ako ste imali dovoljno sreće da ga upoznate, tad bi isplivale najbolje Kenove strane. Tretirao je svoje prijatelje kao zlato, stvarao prilike za svakoga tko je želio uložiti u posao. Bio je sve što ovom svijetu treba – rekao je Kenov kolega Steve Arpin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ken Block (@kblock43)

Utrke relija vozio je sa suprugom Lucy i 16-godišnjom kćeri Lijom, a djeca su mu dolazila na većinu utrka. 

Ključne riječi

Komentara 2

LA
lajh1985
11:40 03.01.2023.

Prvo sam pomislio da je on skocio sa Subarom sto sam gledao davno onda otisao na Youtube i skuzio da je to Travis Pastrana

TA
tabula
11:08 03.01.2023.

Onaj Ken Block sa Trešnjevke?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije