Ulaznice za Austriju

Travnjak je postavljen, po ulaznice 
od danas, prodaja počinje u 9

Maksimir, Robbie Williams, Dinamo (2)
Daniel Kasap/Pixsell
19.08.2013.
u 08:51

U Zagrebu se polako osjeća dolazak velike utakmice, sve je više zainteresiranih za ulaznice za 4. pretkolo Lige prvaka

U subotu oko 17 sati postavljen je i posljednji busen nove trave u Maksimiru. Tako je sanirana šteta nastala na koncertu Robbieja Williamsa i utakmica s bečkom Austrijom bit će prvi test te nove trave (trećina igrališta je promijenjena).

U Zagrebu se polako osjeća dolazak velike utakmice, sve je više zainteresiranih za ulaznice za 4. pretkolo Lige prvaka. Cijene su opet vrlo popularne, od pet kuna za sjever, deset za istok i 15 za zapad. Prodaja ulaznica počinje danas od 9 sati. Očekuju se gužve jer će svaka ulaznica imati na sebi ime kupca (potrebno je ponijeti osobne dokumente), pa će prodaja ići sporije nego dosad.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije