Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAURO PERKOVIĆ

Bišćan protiv AEK-a ne računa na igrača od 3 milijuna eura. Skupocjeni stoper ostao u Zagrebu

Brdo kod Kranja: Popodnevni trening nogometaša Dinama u sklopu priprema za novu sezonu
Marko Lukunicl/PIXSELL
07.08.2023.
u 12:53

Plavi su za mladog reprezentativca izdvojili ozbiljan novac, ali trenutno je daleko od udarnog sastava

Dinamo se danas oko 11.30 sati uputio na drugo europsko gostovanje, plavi su odletjeli u Ateni gdje ih sutra očekuje prvi susret 3. pretkola protiv grčkog AEK-a. Dobra vijest za hrvatskog prvaka je da nema ozlijeđenih igrača, barem prema službenim informacijama, u avion su se ukrcala 24 nogometaša među kojima nije bio Mauro Perković.

Mladi branič stigao je u Maksimir iz Istre 1961 još u vremenu Ante Čačića za dva milijuna eura, dok ga Transfermarkt procjenjuje na tri milijuna eura. Međutim, kod Bišćana ne uživa naročiti status, jedan je od rijekith koji ove sezone u šest nastupa nije skupio niti minute, a tako će biti i u Ateni. 

VEZANI ČLANCI:

Osim njega, u Zagrebu su ostali Krdžalić i Topić, a Perković je postao pravi misterij, uglavnom je za plave igrao na mjestu lijevog braniča i to dosta solidno, no od travnja ga je trener stavio u 'frižider'. 

Bišćan je tako prema Ateni poveo 24 igrača, a to su: Livaković, Nevistić, Zagorac, Moharrami, Ristovski, Mihajličenko, Perić, Bernauer, J. Šutalo, B. Šutalo, Mišić, Baturina, Ljubičić, Bulat, Lukanić, Sučić, Ivanušec, Špikić, Rukavina, Kaneko, Marin, Emreli, Petković i Drmić.

 

Komentara 16

NI
Nipos66
13:02 07.08.2023.

Mali Perković je za onog francuza doktor nogometa....

PO
Povremenik
13:11 07.08.2023.

Perković je puno bolji od Bernauera i tragično je da igra francuz umjesto njega! valjda da opravda promašenu Šimićevu kupnju??

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
13:16 07.08.2023.

Biščan može voditi Rijeku, Olimpiju i slične klubove, ali za dinamo definitivno nije. Uskoro će stići i potvrda ove tvrdnje. Forsirati Ljubičića na lijevom bočnom a da mu perković sjedi na klupi, to može prakticirati samo idiot.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije