Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

AEK uoči Dinama upozorio navijače: Ne dajte se zavarati, sada neće biti isto!

(SP)GREECE-ATHENS-FOOTBALL-SUPER LEAGUE-AEK VS VOLOS
Foto: Lefteris Partsalis/XINHUA
1/5
07.08.2023.
u 17:06

Uefa je donijela odluku prema kojoj na obje utakmice neće biti gostujućih navijača

Hrvatski prvak Dinamo sutra od 20.45 sati u Ateni igra protiv AEK-a, prva je to utakmica trećeg pretkola Lige prvaka, a ulog je velik.

Uefa je uoči tog susreta donijela odluku prema kojoj na obje utakmice neće biti gostujućih navijača iz razloga što u srijedu u Ateni igraju Panathinaikos i Marseille pa bi u gradu u samo dva dana bilo previše rizika za nerede.

AEK je uoči sutrašnje utakmice objavio priopćenje na službenoj stranici:
- Pred nama je još jedan povijesni trenutak. Utakmica protiv Dinama veliki je izazov za našu momčad. Prethodnih dana već smo ukazivali na ozbiljne rizike. Nitko ih ne smije ignorirati. Nije stvar samo u dimnim kutijama i bakljama, koje se nikako ne smiju vidjeti na našem stadionu u utorak. Jednako je važno prestati s glupostima s laserima, koje je UEFA spremna ozbiljno kazniti. Nema mjesta za nezrelost, nema mjesta za pogreške. UEFA-ine kazne su teške. Nema potrebe trpjeti ih ako ih možemo lako izbjeći.

Preventivne mjere bit će na najvišoj razini, međutim prisiljeni smo ponoviti da će i pojedinačne sankcije biti najstrože što mogu. Sigurnosne kamere nadziru stadion. Na ovaj je način pronađen i doživotno istjeran krivac za neprihvatljiv incident na prošloj utakmici s Volosom. Isto će se dogoditi svakome tko upali dimnu kutiju ili baklje ili tko će koristiti lasere. On više neće ući na OPAP Arenu. Ne sumnjajte, pronaći ćemo takve krivce. Uhvaćeni su i oni koji nisu poštovali AEK i naš Dom, oni koji su pokušali ući na stadion. Prošle godine u nismo išli s najstrožim kaznama, ali ne dajte se zavarati! Sada neće biti isto.

Sustav sigurnosnih kamera nadzire ulaze, svi će biti propisno kažnjeni za nedolično ponašanje. Imamo najbolju momčad i najbolju publiku. Oboje je dio našeg identiteta. Nema tolerancije prema glupostima. Nitko ne može reći da nije znao i da nije bio upozoren."

>> Hrvatski klubovi saznali tko su im europski protivnici ove jeseni

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Original_Brexit
Original_Brexit
17:32 07.08.2023.

Ma dosta mi je više te UEFA i FIFA mafije. Jedno je spriječavati nerede, tu je policija, a drugo je kažnjavati i izbacivati klubove zbog toga što su počinili pojedinci ili grupe. To je glupost. U 2023. sa svom tehnologijom neka policija spriječava nerede i to je to. A da ovi kriminalci koji kradu milijarde dolara i protiv kojih se vode sudski procesi određuju kakti pravila ponašanja i moral je zaista previše. Ionako taj moderni nogomet ima sve manje smisla možda s izuzetkom reprezentacija. Da menadžeri i bankari gledaju u ložama momčadi od milijardu eura dok jedu sushi i piju najfinija vina dok se obične ljude kažnjava zbog nekog povika. Ajde bježi.

Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
18:06 07.08.2023.

AEK uoči Dinama upozorio navijače: Ne dajte se zavarati, sada kod ovih pokvarenih, podmuklih i grabežljivih balkanaca neće biti isto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije