KOPIĆU NIJE LAKO

Trener Dinama krivi suce za poraz u Sevilli, a potvrdio je i vijest od koje su navijači strahovali

Sevilla: GNK Dinamo protiv FC Sevilla u play-offu UEFA Europa lige
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
19.02.2022.
u 14:28

- Dojam je da smo odigrali dobro, maksimalno natjecateljski, uz kvalitetan pristup i jasan taktički plan. I po svemu viđenom na terenu morali smo izvući kvalitetniji rezultat.

Trener Dinama Željko Kopić dva je dana nakon poraza od Seville (1:3) u prvoj utakmici šesnaestine finala Europske lige nešto hladnije glave, ali još je uvjereniji da su suci ti koji su otežali njegovoj momčadi put prema pozitivnom rezultatu.

- Dojam je da smo odigrali dobro, maksimalno natjecateljski, uz kvalitetan pristup i jasan taktički plan. I po svemu viđenom na terenu morali smo izvući kvalitetniji rezultat. Neke naše pogreške omogućile su Sevilli put do golova, ali generalni dojam je dobar. Ne treba zaboraviti i da su neke sudačke odluke usmjerile tijek utakmice - izjavio je tijekom konferencije za medije uoči nedjeljnog dvoboja (17:05) Dinama i Lokomotive.

07.11.2021., stadion u Kranjcevicevoj ulici, Zagreb - Hrvatski Telekom Prva liga, 15. kolo, NK Lokomotiva - GNK Dinamo. Josip Pivaric, Mateo Maric, Lukas Kacavenda, Aliyu Ibrahim Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Fokusiran je na tu utakmicu pa nije želio o uzvratu, no potvrdio je loše vijesti - Luka Ivanušec neće biti spreman za nedjeljnu utakmicu. Nažalost, moguće da nije jedini.

- Ivanušec i Dino Perić sigurno neće biti u kadru, a za Theophila, Andrića i ostale ću vidjeti.

Lokosi su ove sezone uspjeli pobijediti, bilo je 1:0 u studenome, a plavi su se i u kolovozu mučili, no uspjeli su pobijediti 1:0. Dakle, nakon psihičke istrošenosti, Lokomotiva će svakako biti izazovan protivnik za Dinamo.

>>> Sevilla je u nekoliko minuta riješila dvoboj s Dinamom

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Ključne riječi

Komentara 5

IS
istina00
14:58 19.02.2022.

suci jesu utjecali na rezultat jer penala nije bilo, a i kad je izveden trebao je biti ponovljen....no to ne mijenja činjenicu da je kopić pogriješio odabirom igrača jer petković je odigrao očajno, a jurić nije zabio zicer i upravo je to dovelo do poraza s 2 gola razlike...zašto nije igrao brzi menalo? zašto tolić opet nije dobio priliku jer na poziciji petkovića bi sigurno napravio više od njega...petković igra kao spori tenk...davi loptu dok mu je oduzmu umjesto da odmah nakon driblinga produži loptu do suigrača i tako ih gurne u priliku....i to nije problem bio samo protiv seville nego već godinu dana radi iste greške!

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
14:48 20.02.2022.

Izostanak Theophila je sve samo ne loša vijest. Naprotiv, bilo bi dobro da uopće više ne igra za Dinamo....

IV
ivanmerlin99
20:04 19.02.2022.

Kopić se nije oglasio o sucima kad su mu poklonili pobjedu protiv Gorice... Nitko nije vidio korner iz kojeg je dinamo postigao drugi gol, osim suca. Karma je to, u jednoj utakmici sudac ti pomogne, u drugoj ti domogne, uostalom ako bi gledali realno, tko je prije utakmice vjerovao da dinamo može izvuci nešto osim poraza. Mene osobno smeta npr Ristovski, čovjek dobije žuti ne zbog prekršaja, nego zbog svagdje sa sucem, vjerovatno se Rile zaboravio pa mislio da igra HNL, gdje smije sucima govoriti kad je pogriješio, hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije