Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKINUT CRNI NIZ

Trener Hajduka: Sada moramo nastaviti pobjeđivati i biti ponizni

Slaven i Hajduk sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/5
20.04.2024.
u 21:58

- Jako bitna pobjeda za nas. Prekinuli smo negativan niz. Utakmicu smo odlično otvorili, poveli smo na vrijeme i dobro je kontrolirali. Trebali smo i povećati prednost. U drugom poluvremenu nije bilo dobro. I

Hajduk je u Koprivnici svladao Slaven Belupo s 1:0 i tako prekinuo niz od čak pet poraza zaredom. Susret je prokomentirao trener bijelih Jure Ivanković.

- Jako bitna pobjeda za nas. Prekinuli smo negativan niz. Utakmicu smo odlično otvorili, poveli smo na vrijeme i dobro je kontrolirali. Trebali smo i povećati prednost. U drugom poluvremenu nije bilo dobro. Imali smo nekoliko prilika koje zbog individualnih grešaka nismo iskoristili. Opasno smo živjeli jedno vrijeme, ali najbitnija je pobjeda u ovom trenutku. Pokazali su dečki da mogu igrati na razini koja se od njih očekuje - rekao je trener Hajduka, prenosi Dalmatinski portal.

Odjidja-Ofoe je drugu utakmicu zaredom bio u početnom sastavu.

- Zadovoljan sam, odigrao je dobre utakmice. Dirigirao je veznim redom dobro na ovom teškom terenu. Jako dobru utakmicu je odigrao.

Plan za dalje?

- Odmoriti se jedan dan, pa se početi pripremati za Rudeš. Trebamo biti ponizni, pripremati se i raditi. Trebamo biti maksimalno fokusirani i započeti pobjednički niz - zaključio je Ivanković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije