NAJAVIO UTAKMICU

Trener Lokomotive: Hajduk nije samo Marko Livaja, to je momčad koja se bori za naslov

Zagreb: Utakmica 14. kola SuperSport HNL-a između Lokomotive i Gorice
Igor Kralj/PIXSELL
29.10.2022.
u 14:43

“Nije Hajduk samo Marko Livaja. To je kvalitetna i dobra ekipa koja se već dvije godine bori za naslov prvaka. Tako da u svakom slučaju čeka nas vrlo teška i zahtjevna utakmica."

Ususret nedjeljnog dvoboja protiv Hajduka, trener Lokomotive Silvijo Čabraja osvrnuo se na prošlotjednu pobjedu nad Goricom.

“Naravno da nam je bila značajna pobjeda protiv Gorice. Ušli smo u pozitivan niz, jer uspješno smo apsolvirali i Kup utakmicu, tako da smo se vratili iz negativnih rezultata u pozitivu.”

O Hajduku i izostanku prvog strijelca lige Marka Livaje Čabraja odgovara:

“Nije Hajduk samo Marko Livaja. To je kvalitetna i dobra ekipa koja se već dvije godine bori za naslov prvaka. Tako da u svakom slučaju čeka nas vrlo teška i zahtjevna utakmica."

Osvrnuo se i na situaciju u momčadi.

"Što se tiče zdravstvenog stanja, I dalje smo bez Vasilja, Maleša i Smakaja, no uvjeren sam da će svi igrači na terenu znati odgovoriti izazovu koji nas čeka u nedjelju.” 

>> Snimka za naježiti se: Brutalna koreografija Torcide, cijeli Poljud pjeva 'Dalmacijoooo'

Komentara 1

ZA
zagi101
16:07 29.10.2022.

tko se bori za naslov? hajduk?! nemoj obmanjivati nogometne znalce hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije