DOMŽALE Slaviša Stojanovič nije otkrio karte

Trener ne vjeruje Zahori!

31.07.2007.
u 17:55

"Oni moraju, mi lahko". Tako je naslovljen šlager na prvoj stranici slovenske "Ekipe", koji otkriva najveću opasnost za Dinamo: Domžale nisu pod pritiskom, dok bi za plave ispadanje bilo smak svijeta. - Meni je neusporedivo lakše nego kolegi Ivankoviću - kazao je trener Domžala Slaviša Stojanovič. - Jer, mi igramo bez pritiska i ispadanjem ne bismo mnogo izgubili. Bili bismo žalosni, ali za nas to ne bi bila katastrofa kao za Dinamo.

Nije otkrio sastav, ali nešto se ipak nazire - Zahora opasno visi... - Razgovarao sam s njim, ali još nisam siguran bi li bilo pametno postaviti ga u sastav. On je pravi čovjek, profesionalac, no odluku ipak ostavljam za srijedu.

Dojam je da se Stojanovič, koji je dobro analizirao igru Dinama, ipak neće odlučiti na prevelik rizik i krenuti s trojicom napadača. - Dinamo nije samo Modrić - nastavlja trener. - I on, i Sammir, i Etto, i Guela mogu proći u igri jedan na jednoga i takve situacije ne smijemo dopuštati.

Stojanovič lukavo "pili naopako" gurajući Dinamu status favorita. - Plavi su odigrali 170 europskih utakmica, mi samo 12. I to govori protiv kakvog suparnika igramo. A te brojke nas i te kako motiviraju i tjeraju nas da damo maksimum. Dinamo je vjerojatno jači od nas, ali to treba pokazati na terenu. Jeste li nešto naučili od Hazara? - Hazar je pokazao mnogo. Nije to nimalo naivna momčad kao što su mnogi mislili. To i ne može biti ako ima proračun 10 milijuna eura. Agresivnim pristupom onemogućio je Dinamu protok lopte, ali je u obje utakmice ostao s igračem manje i zato je ispao. Strahujete li od provokacija i incidenata gostujućih navijača? - U Domžalama - ne.

Kakav je vratar Koch? - Vratar je dobar koliko mu to omogućite. O njemu, inače, ne razmišljam kao o mogućoj slaboj karici. Priželjkivani rezultat? - Za uspjeh nam trebaju dvije kvalitetne utakmice i dva dobra rezultata. U prvoj, svaki rezultat u kojemu ne primimo gol za nas bi bio dobar.

Zanima li vas ždrijeb trećeg pretkola u petak? - Ne, to bi bilo prepotentno. Domžale će, ako postignu aktivan rezultat s Dinamom, od Udruge klubova tražiti odgodu ligaške utakmice s Ivančnom Goricom ovaj vikend.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije