Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MALI NOGOMET

Sramota u Rijeci, na tribinama skandirali: 'Umri Livaja!' Čeka se odgovor HNS-a

Rijeka srušila Hajduk u Jadranskom derbiju i preuzela vrh HNL-a
Goran Kovacic/PIXSELL
22.02.2024.
u 09:00

Cijeli incident na utakmici Rijeke i Universitasa u sklopu 14. kola HMNL-a zabilježio je delegat lige te zatražio očitovanje HNS-a

Rijeka i splitski Universitas odigrali su 17. veljače utakmicu 14. kola Prve hrvatske malonogometne lige. Osim velike pobjede kluba s Kvarnera (7:1), utakmicu je obilježilo i uvredljivo skandiranje s tribina. "Umri Livaja" i "Gazi tovara", orilo se dvoranom Mladosti u kojoj je bilo oko 600 gledatelja, uz članove Armade. Incident je u zapisniku zabilježio i delegat 1. HNML:

"Na temelju članka 110. i članka 120. Disciplinskog pravilnika HNS-a, po podnesenim disciplinskim prijavama od delegata utakmice unesenih u izvještaj o utakmici, sukladno članku 125. Disciplinskog pravilnika HNS-a, traži se pisano očitovanje o sljedećim prijavama počinjenih disciplinskih prekršaja:

VEZANI ČLANCI:

HMNK RIJEKA – o razlozima propusta u organizaciji utakmice HMNK Rijeka – AMNK Universitas Split, odigrane dana 17. 2. 2024. godine u Rijeci, u odnosu na događaje kada je u više navrata došlo do neprimjerenog ponašanja navijača domaće momčadi u vidu uvredljivog skandiranja 'Umri Livaja', 'Gazi tovara' i 'Je** se Splite', kao i očitovanje o razlozima zbog kojih na utakmici nije osigurana nazočnost liječnika upisanog u COMET."

VIDEO Hrvatska je svjetski prvak! Naši vaterpolisti nakon infarktne utakmice preko peteraca uzeli zlato!

Komentara 4

Avatar NE oprostiti NE zaboraviti
NE oprostiti NE zaboraviti
11:28 22.02.2024.

a kad tovar reve na megafon protiv Šibenika onda je u redu sve ili , sam je kriv da ga nitko ne podnosi

BL
blekpanther
15:25 22.02.2024.

U mom kraju postoji jedna izreka koja glasi otprilike ovako “Sjedi Ruga na sred puta svakom se ruga i svak joj se ruga” Ljepi naš Livaja je počeo ruganje i sad ubire plodove svog rada! Ali ne podupirem takve ispade!

WH
WTF hoćeš
13:27 22.02.2024.

Kazna po pravilniku, no zla krv je potekla kudikamo ranije. Ovo se mora riješiti prije nego bude nezaustavljivo. Mijenjati pravilnik i postrožiti kazne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije