Veselo na 'presici'

Tudor se naljutio zbog Ivkovićeve izjave i napustio konferenciju

Igor Tudor, Tomislav Ivković (1)
Slavko Midžor/Pixsell
28.08.2013.
u 22:45

- Ne mogu prihvatiti ispriku dok zaista ne vidim što se dogodilo na toj 'presici' uoči utakmice

Dojmljiva Hajdukova predstava na Maksimiru i pobjeda nad Lokomotivom (3:1) u zaostaloj utakmici petog kola Prve HNL ostala je u sjeni onog što se dogodilo na konferenciji za novinare koju je Hajdukov trener Igor Tudor napustio. Dvojica trenera najprije su rekla nekoliko riječi o utakmici, a Tomislav Ivković osjetio je potrebu razjasniti neke stvari. Igor Tudor naljutio se na navodnu izjavu svoga kolege koja je prenešena u jednim novinama.

- Došlo je do nesporazuma. Nitko nije spomenuo Tudorovo \'ćebovanje\'. Ja sam samo htio na svoj način objasniti kako bih svojim igračima dopustio da me \'ćebuju\' ako bih se nepošteno ponio prema njima. Vidim da me Tušo gledao poprijeko i evo ja se ispričavam, ali, zaista \'ćebovanje\' nisam spomenuo u kontekstu kako su oni u Splitu to interpretirali. Predobro se znamo... - kazao je Ivković.

- Znači slučajno je napisano? - upitao je Tudor.

- Htio bih da se to riješi - okrenuo se Ivković Tudoru...

Prihvaćate li ispriku, upitali smo Tudora?

- Ne mogu prihvatiti ispriku dok zaista ne vidim što se dogodilo na toj \'presici\' uoči utakmice - kazao je Tudor i napustio društvo.

A Hajduk je pitanje pobjednika riješio u prvih 45 minuta. Najprije je Franko Andrijašević u 22. minuti poentirao iz jedanaesterca kojeg je izborio Maglica. Splićani su u 45. minuti povisili na 2:0 kada je Maglica odigrao dupli pas s Mujanom i iskosa s lijeve strane efektno pogodio suprotni kut. Činilo se da će se Lokomotiva vratiti u utakmicu kada je u 58. minuti Mišić iz voleja s petnaestak metara pogodio na asistenciju debitanta Šovšića, no sve nedoumice oko pobjednika razriješio je 11 minuta kasnije opet Andrijašević koji je bio najviši u skoku i glavom poentirao.

- Andrijašević je najopasniji igrač iz drugog plana. Ja ga obožavam... Ja sam najveći krivac za poraz jer sam odustao od svojih principa i to ću promijeniti u sljedećoj utakmici. Neke igrače nisam trebao staviti u igru, a od nekih sam odustao i trebao sam ih staviti, to je nekorektno prema mojim igračima - istaknuo je Ivković pohvalivši izvedbu Hajdukova vratara Lovre Kalinića.

I zaista pitanje je u kojem bi smjeru utakmica krenula da Kalinić nekoliko puta kod rezultata 0:0 i 1:0 za Hajduk nije sjajnim intervencijama spašavao svoju momčad.

>>Hajduk zasluženo pobijedio Lokomotivu na Maksimiru (3:1)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije