Tudor zabranio

Turnir Četiri kafića po prvi put bez igrača Hajduka?

Četiri kafića
Ivana Ivanović/PIXELL
16.12.2013.
u 15:25

- Ne razumijem Igora Tudora, čuo sam da igračima neće dopustiti igranje. To ne bi bilo u redu, još ćemo jednom s njim porazgovarati. Pa, nije Hajduk Manchester United, nijedan trener do sada nije zabranio igračima igranje - kazao je Gordan Boljat iz Tropica

Organizatori i dalje ne vjeruju da će se to dogoditi, ali poruka je za sada jasna. Po prvi put, a ovo je 12. turnir Četiri kafića, na splitske parkete neće istrčati Hajdukovi igrači. Naime, takvu su poruku od trenera bijelih Igora Tudora dobili u organizaciji. Trener pušta svoje igrače da se pojave na turniru, ali ništa od igranja. A Hajdukovi igrači svih ovih godina bili su temelj svake od četiri momčadi.

- Ne razumijem Igora Tudora, čuo sam da igračima neće dopustiti igranje. To ne bi bilo u redu, još ćemo jednom s njim porazgovarati. Pa, nije Hajduk Manchester United, nijedan trener do sada nije zabranio igračima igranje - kazao je Gordan Boljat iz Tropica, prošlogodišnjeg pobjednika.

Bilo je najavljeno da će Tudor sjediti na klupi Vanille, ali i to će biti teško izvedivo.

- Turnir će se odigrati i bez Hajdukovih igrača, ali neće to biti isto. Zato se nadam da će se Tudor predomisliti - dodao je Boljat.

Turnir Četiri kafića - memorijal Dino Petrinović igrat će se 26. prosinca u dvorani na Gripama, u prvoj utakmici sastaju se Tropic i Tempera, a u drugoj Kauri i Vanilla. Ždrijeb je bio točno u podne.

- U isto vrijeme bilo je izvlačenje za Ligu prvaka, Europsku ligu i Četiri kafića. To su veliki nogometni događaji - u svom je stilu kazao glavni organizator Damir Karaman.

U predigri finala, već tradicionalno, zaigrat će ŽNK Marjan. Najavljena su brojna poznata imena, za Tropic i Vanillu, između ostalih, igrat će Križanac, Jarni, Bubalo, otac i sin Rapaić, Perišić, Livaja, Santini, Gabrić, Tomasov... Tempera muku muči s igračima, jer je kičma momčadi trebala doći iz Hajduka. Ono što je nesporno, vodit će je Tudorovi pomoćnici Jurica Vučko i Hari Vukas. A za Kauri kojeg vodi Zoran Vulić igrat će Ibričić, Pranjić, Schildenfeld, Rebić, Vukušić, Erceg, Zagorac, u planu su, smiluje li se Tudor, i Maloča, Kalinić i Jozinović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije