Policijska akcija

U Engleskoj privedeno 13 nogometaša zbog namještanja utakmica

Nogometna lopta
Sanjin Strukić/PIXSELL
03.04.2014.
u 19:23

Istraga vezana uz namještanje i dalje se nastavlja, a prema najavama s Otoka moglo bi biti novih uhićenja

Nakon velikih kladioničarski afera u Italiji, počela su i uhićenja u Engleskoj. Britanska policija potvrdila je da je uhitila 13 nogometaša koje sumnjiči za namještanje rezultata.

Šestorica njih ispitana su još u prosincu, a sada su ponovno privedeni. Među privedenima su i bivši premierligaški igrač, a sada član Blackburn Roversa na posudbi u Millwallu DJ Campbell, igrač Oldhama Cristian Montano, te Sam Sodje, bivši igrač Portsmoutha.

Inače, cijela priča započela je tajnom akcijom The Suna, čiji su novinari jednom snimili Sodjea kako priznaje da je za 70 tisuća funti namjerno zaradio isključenje u utakmici protiv Oldhama.

Istraga vezana uz namještanje i dalje se nastavlja, a prema najavama s Otoka moglo bi biti novih uhićenja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije