Prvi put nakon incidenta

Valjda ga neće opet gristi: U finalu Lige prvaka ponovno se susreću Suarez i Chiellini!

Uruguay's Luis Suarez (R) reacts after clashing with Italy's Giorgio Chiellini during their 2014 World Cup Group D soccer match at the Dunas arena in Natal in this June 24, 2014 file photograph. Uruguay striker Suarez was banned for nine matches by FIFA o
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
14.05.2015.
u 09:36

Zbog cijelog slučaja Suarez je morao razgovarati sa psiholozima, Barcelona je tome posvetila puno pažnje pa vjerujemo da ovoga puta nećemo gledati 'vampirske scene'

Nogometaši Juventusa izbacili su sinoć madridski Real i plasirali se u finale Lige prvaka u kojem će 6. lipnja u Berlinu igrati protiv Barcelone. Prvi put nakon 12 godina torinska momčad igrat će u samoj završnici, a bit će to sudar velikih majstora poput Messija i Pirla, ili Neymara i Pogbe.

No, prvi put nakon incidenta sa Svjetskog prvenstva na terenu će se zajedno naći Giorgio Chiellini i Luis Suarez, ponovno na suprotnim stranama. Podsjetimo, posljednji susret završio je tako da je Urugvajac ugrizao Talijana, zbog čega je bio suspendiran četiri mjeseca i za Barcelonu je zaigrao tek u listopadu prošle godine. Uz to, nije smio za reprezentaciju zaigrati u devet utakmica.

Zbog cijelog slučaja morao je razgovarati i sa psiholozima, Barcelona je tome posvetila puno pažnje pa vjerujemo da ovoga puta nećemo gledati "vampirske scene".

>>Luis Suarez opet ugrizao!

>>Chiellini: Kazna Suarezu je pretjerana, moje misli su s njegovom obitelji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije