Prozor

U neredima u BiH teže ozlijeđen jedan hrvatski navijač

'POK BIH...MOSTAR...AVENIJA...STARO VELEZOVO...NEREDI NAKON UTAKMICE HRVATSKA-TURSKA...HRVATSKI NAVIJACI SE SUKOBILI S POLICIJOM...FOTO: BRACO SELIMOVIC 21.06.2008'
'BRACO SELIMOVIC'
12.11.2011.
u 23:32

Nakon susreta Turska-Hrvatska, skupina od 150 hrvatskih navijača napala policijsku ophodnju, bacajući kamenje i razne predmete.

Načelnik Kriminalističke policije MUP-a Hercegovačko - neretvanskog kantuna Srećko Bošnjak potvrdio je za Sarajevo-x.com, kako je nakon susreta Turska-Hrvatska, skupina od 150 hrvatskih navijača napala policijsku ophodnju, bacajući kamenje i razne predmete.

U Prozoru je napadnuta skupina navijača koja je slavila pobjedu Hrvatske. Na njih su huligani bacili bocu,nakon čega je uslijedio žestoki obračun u kojem je jedan navijač teže ozlijeđen.

Ključne riječi

Komentara 4

BO
bomba
01:37 13.11.2011.

Ono je slika iz 2008 godine i utakmice hrvatska - turska sa EP. ono je strogi centar zapadnog dijela Mostara i onaj nered je izazvala policija jer nije došlo do sukoba dvije skupine navijača. Čovjek koji ne prati sport i živi u nekom svom svijetu zadesio se na ulici kad se ovo događalo i ispričao kako je specijalna policija katastrofalno reagirala i od neke tugujuće situacije kod navijača napravila agresivnu situaciju. policija je počela da ih tjera sa ulica bez razloga misleći da bi se sad mogli desiti izgredi i samo napravili još goru situaciju. Policija je 15 - godišnjake pendrečila da ni sam ne zna zašto a onda je kreno stampedo i rulja se organizirala i sve je izmaklo kontroli. To mi je ispričao očevidac koji ne prati nogomet a što se tiče nacionalnosti za sebe kaže da je stanovnik planete zemlje i živi po zenu. Znači nije nacionalno orijentiran još je oženjen muslimankom tako da mu vjerujem. Ono sinoć ne kontam što je bilo ali znam da ova slika nije od sinoć već iz 2008 godine.

ST
Startrack
16:12 13.11.2011.

Nije nastradao Hrvat nego Musliman koji je provocirao.

MA
mastif
16:21 13.11.2011.

ipak mi je drago da su bosanci ispali...svi su poletili u početku, velesile slovenija, crna gora, bosna, srbija, a dobro znamo da oni nisu u rangu velikih koji igraju na najvažnijim natjecanjima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije