Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRERANI ODLAZAK

U Šibeniku u 48. godini umro istaknuti vaterpolist Renato Vrbičić

Renato Vrbičić
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/4
12.06.2018.
u 09:51

Dobitnik je mnogih nagrada i priznanja, a bio je i vaterpolist godine u tradicionalnom izboru Večernjeg lista

U Šibeniku je noćas prerano, u 48. godini života, od kljenuti srca iznenada preminuo Renato Vrbičić, bivši hrvatski vaterpolski reprezentativac, a posljednjih godina trener šibenskog Solarisa.

Vijest je to koja je pogodila sve ljubitelje vaterpola i sve koji su poznavali popularnog Vrbu. Bio je istaknuti sidraš, toliko čvrst da se činilo da je nezaustavljiv, ali lukavi infarkt, koji uvijek napada iznenada, uspio ga je oboriti. 

Od mnogih uspjeha hrvatske vrste u kojima je sudjelovao, najveći je osvajanje olimpijskog srebra na Igrama u Atlanti 1996. godine. Dobitnik je mnogih nagrada i priznanja, a bio je i vaterpolist godine u tradicionalnom izboru Večernjeg lista. 

Komentara 5

PA
pax5
10:20 12.06.2018.

Covjek uvijek pomisli da su sportasi bar zdravi i zdravo zive..A evo srce ne bira...Iskrena sucut obitelji...

ZA
zaprav
10:35 12.06.2018.

Iskrena sućut.

PR
prajdali100
11:13 12.06.2018.

Kaže ovaj Filić " lukavi infarkt" !!! Da ne povjeruješ.Čuj, " lukavi".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije