Bez objašnjenja

Uefa odbila prijedlog za minutu šutnje za preminulog Roquea!?

platini
AFP
27.06.2012.
u 17:01

Španjolcima je Uefa zabranila i nošenje crnih traka na dresovima

Španjolski nogometni savez tražio je od Uefe da se na današnjem susretu polufinala Eura, u kojem se sastaju Španjolska i Portugal, minutom šutnje oda počast preminulom Mikiju Roqueu, međutim Uefa je odbila taj prijedlog bez ikakva objašnjenja. Barem tako pišu španjolski mediji.

Bivši igrač Betisa, 23-godišnji Miki Roque prije nekoliko dana izgubio je životnu bitku, nakon što se neko vrijeme borio s teškom bolešću. S obzirom na to da je nekolicina španjolskih igrača bila u dobrim odnosima s njim, htjeli su mu na taj način odati počast i oprostiti se od njega, ali Uefa nije imala sluha.

Štoviše, Španjolcima je zabranjeno i da nose crne trake na dresovima.

S druge strane, Uefa se naknadno oglasila i demantirala takve napise.

"U vezi s izvještajima medija o navodnom odbijanju održavanja minute šutnje u znak sjećanja na španjolskog nogometaša Mikija Roquea, UEFA želi istaknuti da nije zaprimila takav zahtjev od Španjolskog nogometnog saveza", stoji u njihovu priopćenju.

Ključne riječi

Komentara 2

ZM
zmaj5
18:48 27.06.2012.

Ja Platiniju niš ne vjerujem

MI
milton
19:45 27.06.2012.

Kako je dozvolio grcima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije