MAESTRO LUKA

Ugledni medij očaran je Modrićem: 'Prekrasni starac, hrvatski genij i povijesni lik nogometa'

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/291
15.06.2023.
u 11:41

Španjolska Marca nahvalila je hrvatskog čarobnjaka poslije utakmice s Oranjem

Hrvatski kapetan Luka Modrić zaradio je nove hvalospjeve nakon sjajne partije protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija (4:2). Desetka Reala je od proglašena igračem utakmice od strane Uefe, vodio je momčad vatrenih do novog finala i sada ima još jednu priliku osvojiti zlatnu medalju. 

Madridski list Marca inače obožava Modrića, a sada mu je posvetila nove tekstove koji su prepuni komplimenata.

- Hrvatski genij i na pragu 38. godine nastavlja biti odlučujući igrač svoje Hrvatske. Odigrao je cijeli meč u kojem su čak tri od četiri gola Hrvatske njegovi. Prvo je izborio penal iz kojeg je zabio Kramarić. Modrić je u toj situaciji pokazao svoju veličinu. Premda je kapetan i vođa te odličan izvođač penala, poštovao je hijerarhiju pucača penala, po kojoj je u Hrvatskoj prvi Kramarić. S poda je pokazao da on uzme loptu i opali s 11 metara - pišu Španjolci. 

GALERIJA Hrvatska je preskočila Nizozemsku i sada smo šesta reprezentacija svijeta

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
1/291

- Cijela igra Hrvatske prolazi kroz njegove kopačke i on ne prestaje to raditi neobično lijepo za svoju dob. On je ključna ličnost hrvatske povijesti i sada traži prvi naslov za nogometnu reprezentaciju svoje zemlje. Do tamo je doveo Hrvatsku tako što je u produžecima prvo gol namjestio, a zatim iz penala zabio. Napustio je teren u 119. minuti praćen ovacijama navijača Nizozemske, čiju je reprezentaciju sjajnom predstavom upravo izbacio. Povijesni lik nogometa - zaključuje Marca.

VEZANI ČLANCI:

Danas se u drugom polufinalu sastaju Španjolska i Italija, a pobjednik se bori protiv kockastih za prvo mjesto na ovogodišnjoj Ligi nacija. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije