O TRENERU HAJDUKA

Ugledni novinar kritizirao Gattusa: Ponaša se kao da je Split selendra, strahovito me razočarao

Split: Gennaro Gattusoo i Zvonimir Šarlija povodom utakmice  Hajduka i Tsrshavna održali konferenciju za medije
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/6
27.07.2024.
u 17:25

- Iz srca ću reći što mislim. Gattuso me strahovito razočarao. Dobro poznajem Reyu, koji je bio u Splitu i sve nas je osvojio. Gattuso se ponaša malo podcjenjivački, kao da je došao u neku selendru i misli da sad može raditi što hoće.

Dugogodišnji novinar HRT-a Edo Pezzi komentirao je događaje u Hajduku te pri tome kritizirao trenera Gennara Gattusa koji je ovo ljeto stigao na klupu bijelih. Osvrnuo se na konferenciju za medije na kojoj je Gattuso vikao na jednog novinara.

- Iz srca ću reći što mislim. Gattuso me strahovito razočarao. Dobro poznajem Reyu, koji je bio u Splitu i sve nas je osvojio. Gattuso se ponaša malo podcjenjivački, kao da je došao u neku selendru i misli da sad može raditi što hoće. Toni Bilić je rekao istinu, da je rezultat bio bolji od igre. Ne znam zašto je to tako naljutilo Gattusa da istupi onako primitivno. Posebno sam žalostan da svi novinari nisu napustili pressicu. On je došao ovdje s velikim simpatijama i onda ovako - rekao je Pezzi za HRT.

No, zatim je dodao:

- No jutros sam čuo da se Gattuso želi vidjeti s Bilićem vrlo brzo, da se ispriča, vjerojatno je i sam shvatio da je pretjerao. Treneri su u posebnoj tenziji, iako bilo je vremena od utakmice do konferencije za novinare. Ima načina kako se ponašati i odgovoriti na nekorektna pitanja, ali ovo nije bilo lijepo, posebno za Gattusov imidž, no vjerujem da će se to riješiti i da ćemo nastaviti raditi u ljubavi.

>> Ovako izgleda Modrićev penthouse u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Split: Gennaro Gattusoo i Zvonimir Šarlija povodom utakmice  Hajduka i Tsrshavna održali konferenciju za medije
1/17
 
Ključne riječi

Komentara 24

JM
JMN
17:46 27.07.2024.

Da su u Splitu svi kao Edo Pezzi, Split bi stvarno bio selendra. Rezultat nije bio bolji od igre. Realnije bi bilo 3:0. Tamo se ti novinari tipa Pezzi i Bilić ponašaju kao živući spomenici, a cijelu karijeru samo pljuckaju po svemu. Više im se sviđao Reja od Gattusa jer je i Reja odavno trebao biti u penziji.

DU
Deleted user
18:36 27.07.2024.

Opet se stvara euforija. ajd emalo pocekajte barem do veliek gospe...kada obicno stvari postaju jasnije

Avatar fidelio
fidelio
17:46 27.07.2024.

Hihihi... It's funny, cause it's true...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije