SJAJNA ATMOSFERA

Hajduk je sinoć bio broj jedan u Europi: 'Hvala, hvala, hvala, milijun puta hvala'

Split: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: HNK Hajduk - HB Torshavn
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/7
26.07.2024.
u 15:14

Splitski je klub sinoć oborio rekord drugog pretkola Konferencijske lige kada se gleda broj gledatelja. Na tribinama je bilo 28.488 ljudi, najviše na svijh 45 utakmica.

Nogometaši Hajduka ostvarili su pobjedu u prvom službenom nastupu nove sezone, pobijedili su na Poljudu s 2-0 (2-0) HB Torshavn, predstavnika Farskih Otoka, u prvom susretu drugog pretkola Konferencijske lige. Filip Uremović je postigao prvi pogodak u 19. minuti, dok je u 30. Marko Livaja realizirao jedanaesterac za 2-0. Kompletan posao još nije obavljen, a Splićani ga moraju privesti kraju za sedam dana, na uzvratu u Torshavnu.

A splitski je klub sinoć oborio rekord drugog pretkola Konferencijske lige kada se gleda broj gledatelja. Na tribinama je bilo 28.488 ljudi, najviše na svijh 45 utakmica.

Na drugom je mjestu susret na Koševu gdje je Sarajevo odigralo 0:0 sa Spartakom iz Trnave (26.756 gledatelja). Treće mjesto je zauzeo grčki AEK koji je u dvoboju s Inter Escaldesom iz Andore (4:3) gledalo 19.766 ljudi. 

- Hvala, hvala, hvala, milijun puta hvala svima koji su došli na stadion. Bili su ključni. Nadam se da ćemo i dalje imati pun stadion. To bi značilo da smo dobri. To ovisi o meni i momčadi - rekao je trener Gennaro Gattuso.

>> Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Split: Prva utakmica drugog pretkola Konferencijske Lige: HNK Hajduk - HB Torshavn
1/21
 
Ključne riječi

Komentara 3

FR
freeshooter
16:24 26.07.2024.

...lijepo je vidjeti tu posjećenost, no pustite to, dajte koncentraciju na igru, a ona je bila loša, drugo poluvrijeme je visio gol veselih farskih pastira, time i hajdukov prolaz... od brojanja nema ništa, jeli time već osvojio konferencijsku ligu, ili se još ima za igrati...

UK
ukrajina
19:16 26.07.2024.

Pa Osijek je puno bolje odigrao protiv puno bolje momčadi od Hajdukovog protivnika ! Pišete nebuloze !

VE
Ventus
21:06 26.07.2024.

152 u Europi prema FIFI -- noj tablici pa vi svršavajte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije