Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentar

Umjesto doktorske disertacije Sopić je doživio razočaranje. Mišković sada treba razmišljati o jednom

Rijeka i Dinamo sastali se u 33. kolu SuperSport HNL-a
Nel Pavletic/PIXSELL
05.05.2024.
u 23:20

Možemo pričati o sudačkom kriteriju Tamasa Bognara koji je griješio, ionako je imao neujednačen kriterij. I da, trebao je isključiti Lindona Selahija zbog drugog žutog kartona. Sopić je opet mudro reagirao, ne samo u toj situaciji. Njegova momčad zaista je po svemu izgledala daleko iznad onoga što su nam brojni treneri u ligi proizvodili zadnjih godina. No, za ovakav poraz ni on vjerojatno nema logično objašnjenje.

Ključne riječi

Komentara 15

EJ
ejStef
01:02 06.05.2024.

Dinamo je odigrao jako loše i pobijedio. Dva udarca na gol, dva gola, od toga jedan iz slobodnjaka, jedan iz polukontre. Osim toga, niti jedna prilika... No i to treba znati. Mada, neka bolja ekipa bi ovako lošu igru žestoko naplatila (sjetite se Grka)... Morat će to Jakirović puno bolje ako želi napraviti rezultat u Europi, ovakvi taktički promašaji tamo ne prolaze, a Jakirović ih ima puno.

FO
fouche541
23:49 05.05.2024.

Rijeka je bila bolja ali to treba dokazati rezultatom.Samo i jedino je bitan rezultat.Koga briga koliko si imao šansi ako si na kraju izgubio utakmicu a time i vjerojatno prvenstvo.U koliko je europskih utakmicca dinamo ponizio suparnike i na kraju izgubio.Danas se svi sjećaju samo konačnog rezultata.Samo je bitna pobjeda ili poraz.

MI
minolta
00:15 06.05.2024.

dobra utakmica Rijeke, Dinamo na iskustvo dobio. za rijeku nema straha sjer je ovo super ekipa sa dobrim trenerom, ostavili srce na terenu i nitko im ne može zamjeriti ništa. Nadam se skupinama i Dinama i Rijeke iduće sezone, budimo iskreni dvije najbolje momčadi HNL-a.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?