Mamić opet briljirao

USKOK u Dinamu?

'13.11.2010., stadion Park Mladezi, Split - 1. HNL, 15. kolo, RNK Split - NK Dinamo. Vahid Halilhodzic i Zdravko Mamic Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
24.11.2010.
u 19:32

Proširila se priča da je USKOK bio u Dinamu, no koliko znamo, prije dva mjeseca je u kontroli poslovanja bila Porezna uprava. USKOK ne želi reći ima li ikakve istrage u Dinamu

Dinamov trener Vahid Halilhodžić zapravo je i glavni čovjek za odnose s javnošću plavih, kad je riječ o igračima.

On odlučuje tko i kada smije govoriti. Pa tako s popisa onih koji smiju govoriti uvijek makne one koji su sudjelovali u nekom incidentu, one koji su najzanimljiviji. Razumljivo s jedne strane, želi sačuvati igrače.

Šutnja svake dvije godine

No, sad je popis nepodobnih za davanje izjava predug, pa je Vaha uveo određenu šutnju prema medijima, navodno sve do završetka utakmice s Rijekom.

Ništa novo u Dinamu, ciklički se to ponavlja svake dvije godine (2002. kod Ćire, kad je Mamić ganjao jednog novinara, 2006. kod Kužea, pa 2008. nakon pobjede nad Spartom u Pragu).

No, zato je obično vrlo otvoren Zdravko Mamić. Ovaj put je srpskom Sportskom žurnalu pričao o svemu pomalo. O proračunu kluba (15 milijuna eura), pa kako od TV prava i ulaznica nema prihoda, objasnio je kako je prodao igrače za sto milijuna eura...

Rekao je, piše srpski list, da je glavna prepreka regionalnoj ligi huliganstvo, da je Jugoslavija bila najljepša država na svijetu.

Ne homoseksualcima

– Nelogično je da mogu lako dovesti igrača iz Kameruna, a ne mogu iz Srbije. Gospodarstva surađuju, a to u nogometu nije moguće. Ljudi moji, kad bi Dinamo doveo tri igrača iz Srbije, ušao bi u Ligu prvaka, isto vrijedi i za Partizan s mogućim pojačanjima iz Hrvatske.

Zavrtio je Mamić i priču da je Chelsea oduševljena Dinamom koji je najveći izvoznik igrača, ispred Porta, i da ima dogovorenu večeru s Romanom Abramovičem i Carlom Ancelottijem. Te da 15. prosinca na sastanak u Zagreb dolaze predstavnici Manchester Uniteda. To je i točno, Mamić ide u London u prosincu na jedan od derbija, a i United se doista najavio. Pa možda bude i neke velike trgovine.

Koju će onda provjeriti hrvatski poreznici. Tako se pojavila priča da je ovih dana Uskok bio u klubu. U Uskoku kažu da ne daju informacije o mogućim istragama, a da Uskok ionako nikamo ne odlazi.

No, bila je Porezna uprava, doduše prije dva mjeseca, u redovnoj kontroli poslovanja. U koju ponekad dolazi i više puta godišnje.

Ključne riječi

Komentara 13

OB
-obrisani-
20:08 24.11.2010.

Hahahahahha...e moj novinaru...juncino jedna!

SD
satan da shumsky
20:25 24.11.2010.

čim sam vidio naslov znao sam tko stoji iza njega...znao sam i da naslov nema veze sa člankom.. neki dan gledam na tv emisiju o siniši glavaševiću..poželio sam da se gospoda iz večernjeg bar malo ugledaju na njega jer je on bio novinar..čak i njegov sin se pokazao kao bistar i fin dečko od kojeg će nešto biti.. a nama se kao sportski novinari danas predstavljaju lažovi, plaćenici, lijenčine i tetkice koje o sportu ne znaju ništa...

MR
mirha.rudes
19:53 24.11.2010.

Bombastičan naslov i to pod upitnikom.Svašta a u tekstu nešto sasma deseto.Danas može svaka šuša biti novonar i urednik ili tu urednika uopče nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije