Spektakli

Utakmice koje ne smijete propustiti do kraja sezone!

Mario Mandžukić
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
12.04.2015.
u 11:40

12. travnja: Manchester United - Manchester City jedan je od najiščekivanijih derbija u godini. Dva suparnika susjedi su na ljestvici, treći i četvrti u Premiershipu, razdvaja ih samo jedan bod

Počevši od današnjeg okršaja Manchester Uniteda i City,a Goal vam donosi sve najvažnije utakmice do finala Lige prvaka početkom lipnja. Liga prvaka, nacionalna prvenstva, europski kupovi... otkrijte koje utakmice ne smijete propustiti do kraja sezone

12. travnja: Manchester United - Manchester City jedan je od najiščekivanijih derbija u godini. Dva suparnika susjedi su na ljestvici, treći i četvrti u Premiershipu, razdvaja ih samo jedan bod.

14. i 22. travnja: Monaco - Juventus: Dvoboj koji odlučuje o ulasku u polufinale Lige prvaka, Dosad su dva puta igrali međusobno u Europi, u polufinalu 1997/1998 u kojemu je Juve slavio 4:1 u Torinu i 3:2 u Kneževini

14. i 22. travnja: Atletico Madrid - Real Madrid: Prošle godine ovo je bio finale Lige prvaka. Ove sezone madridski derbi stigao je u četvrtfinalu. To je dobra prilika da momčad Diega Simeonea uzvrati Ancelottijevu Realu.

15. i 21. travnja: PSG - Barcelona. Repriza četvrtfinala iz 2012. igra se nakon tri godine. Parižani su tad ispali, no ove sezone ove dvije momčadi već su igrale u skupini Lige prvaka, a Parižani su ove sezone jedina momčad koja je pobijedila Barcelonu, nakon što su zabili tri gola na Parku prinčeva.

A koje još utakmice do kraj sezone ne smijete propustiti pogledajte na portalu Goal.com.

>>Duel kockastih: Perišić bolji od Olića u Hamburgu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije