PROŠLI BEZ PROBLEMA

Uvjerljivi Amerikanci u četvrtfinalu na Ruse

Kevin Durant (1)
Reuters
06.09.2010.
u 21:57

Amerikanci će u četvrtfinalu SP-a igrati protiv Rusije i tako prizvati u sjećanje nekad željno iščekivane dvoboje.

Amerikanci su izborili rekordnu pobjedu prvenstva (121:66) pregazivši nejaku Angolu uz 19 koševa Billlupsa i po 17 Duranta, Gaya i Gordona. Rusi predvođeni Voroncevičem (18) nadjačali su Novozelanđane (78:56) lakše no što se očekivalo jer je drugi strijelac prvenstva Kirk Penney zbog prekršaja igrao samo 28 minuta (21 koš), što su ruski navijači, koji su imali i harmonikaša, proslavili pjevanjem "Kaljinke". U utorak u osmini finala igraju Litva i Kina (17 sati) te Brazil i Argentina (20).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije