POLICIJA U LOVU

Užas u Španjolskoj! Muškarac izbo 11-godišnjeg dječaka na nogometnoj utakmici

Hrvatski nogometni reprezentativci odradili trening u Neuruppinu
Marko Lukunic/PIXSELL
18.08.2024.
u 19:12

"Cijeli grad šokiran je ubojstvom. Klub izražava najiskreniju sućut obitelji i prijateljima Matea, igrača naše akademije. Počivao u miru", napisao je klub iz Mocejona u srcu Španjolske

Mučne vijesti dolaze iz Španjolske gdje je nepoznati čovjek na nogometnom terenu kluba Mocejon izbo 11-godišnjeg dječaka. U nedjelju ujutro djeca su igrala utakmicu na stadionu akademije kluba, nepoznati je čovjek samo ušetao i ranio maloljetnika. Hitna medicinska služba brzo je reagirala, ali nije mogla spasiti dječaka.

Prema pisanju Marce, službe civilne zaštite poslale su više policijskih službenika u patrole diljem naselja smještenoj u okolici Toleda, u regiji Castila-La Mancha u središtu Pirinejskog poluotoka. Tragaju za počiniteljem, a španjolski mediji navode kako je napadač bio osobito agresivan i pokušao nauditi drugim osobama, koje su uspjele pobjeći s mjesta događaja.

"Cijeli grad šokiran je ubojstvom. Klub izražava najiskreniju sućut obitelji i prijateljima Matea, igrača naše akademije. Počivao u miru", napisao je klub na društvenim mrežama, a medijima se obratio rođak dječaka koji je podlegao ozljedama.

Kazao je kako je Mocejon miran grad (4829 stanovnika prema cenzusu iz 2018. godine) i kako se incident ovog tipa nikada nije dogodio."Moj rođak je bio odličan dečko, svi su ga voljeli. Jedno dijete je pobjeglo i reklo da je netko ubio njegovog najboljeg prijatelja", rekao je rođak.

Ključne riječi

Komentara 2

ZA
Zagi3891
19:24 18.08.2024.

Da nije migrant? Pošto su počinitelji u 98% slučajeva...

Avatar Miloradov mali
Miloradov mali
20:01 18.08.2024.

Dok se ne objave pune generalije počinitelja, može se smatrati da se radi o Ali Al-Shakatiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije