Prijelom s pomakom

Dinamo potvrdio: Pjaca slomio ključnu kost, ide odmah na operaciju!

Hajduk - Dinamo
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
17.03.2016.
u 01:23

– Najviše me rastužila ozljeda Marka Pjace, pukla mu je ključna kost i već je na putu za Zagreb.

Derbi između Hajduka i Dinama u Splitu, u kojem su modri slavili s 2:0, po lošem će pamtiti Marko Pjaca. Igrač Dinama bio je razigran, potvrdio je dobru formu, ali se ozlijedio u 62. minuti. 

Nakon jednog duela u kaznenom prostoru Hajduka nezgodno je pao i uhvatio se za rame, imao je bolnu grimasu, a trener ga je odmah izvadio iz igre i ubacio Brekala. Prve vijesti nisu  bile dobre.

– Najviše me rastužila ozljeda Marka Pjace, pukla mu je ključna kost i već je na putu za Zagreb. Siguran sam da će se brzo vratiti i zaliječiti ozljedu, rekao je Zoran Mamić.

A crne prognoze su se i potvrdile, nogometaš Dinama zaista je slomio ključnu kost.

- Odmah po dolasku u Zagreb smo odradili rendgen i potvrdili da se radi o prijelomu desne ključne kosti s pomakom. Marko već u četvrtak ide na operaciju nakon koje će početi svoj oporavak – rekao je klupski liječnik dr. Cerovečki.

Predviđa se da bi Pjaca već za dva tjedna mogao početi lagano trčati, a oporavak bi trebao trajati šest tjedana. Sigurno ga neće biti na raspolaganju izborniku Anti Čačiću za utakmice s Izraelom (Osijek, 23. ožujka) i Mađarskom (Budimpešta, 26. ožujka), ali hrvatski prvak nada se da bi do Eura ipak mogao uhvatiti formu i naći se na popisu putnika za Francusku.

>>Mamić: Prvi dio je bio fantastičan! Burić: Ovo je bila najgora predstava otkad sam trener!

>>Dinamo potpuno zasluženo pobijedio Hajduk 2:0 i došao na korak do finala

>>Pjaca: Do ljeta sam u Dinamu, a samo Bog zna gdje ću nakon Eura

Komentara 36

Avatar peet
peet
19:54 16.03.2016.

Marko brz oporavak, budućnost je pred tobom. p.s Pročitao sam ti s usana "puklo je"

FA
Fake
19:57 16.03.2016.

Igračina kojoj želim što brži oporavak.Drž se Marko.

AN
Antiflašist
19:57 16.03.2016.

Kako ga je hajducka sirovina složila, nije ni cudo da mu je pukla kost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije