HRVATSKA BUDUĆNOST

Uzdanica vatrenih: 'U Dinamu svi gledaju u pod nakon poraza, u reprezentaciji je drugačije'

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Češka
Luka Stanzl/PIXSELL
20.06.2021.
u 12:00

- Nisam bio u Rusiji da bih usporedio, ali iz iskustva u klubu znam da kad se dogodi poraz, nije baš bajno.

Joško Gvardiol tek se na Euru našao u dresu hrvatske A vrste, ali njegova igra i ponašanje djeluju kao da iza sebe ima desetak ili više godina iskustva. Već to govori o kakvom se igraču za budućnost radi!

- Bilo me malo strah, ipak sam prvi put igrao do prve minute, ali s vremenom će i to nestati - iskren je i opisuje atmosferu u reprezentaciji:

- Nisam bio u Rusiji da bih usporedio, ali iz iskustva u klubu znam da kad se dogodi poraz, nije baš bajno, gleda se u pod i dosta je negativne energije. Tu je drugačije, nema okretanja leđima, jednostavno su svi tu kao podrška.

Smatra da jedanaesterca protiv Češke nije bilo, ali prošlost se ne može promijeniti. Treba se okrenuti budućnosti, a to je Škotska.

- Na Euru nema nijedne slabe momčadi i kad je krenulo prvenstvo smo krenuli s takvim razmišljanjem. Žalimo što nismo izvukli više iz prve dvije utakmice pa moramo dati sve od sebe da poginemo u zadnjoj utakmici. Nadamo se prolasku dalje.

S Brunom Petkovićem je igrao u Dinamu i zna njegove kvalitete, što je bitno jer sjedi na klupi.

- Svi znamo njegove kvalitete. Puno mi je značilo kad je ušao protiv Češke - zaključio je Gvardiol.

Komentara 5

DU
Deleted user
12:16 20.06.2021.

Treba gurati dečke iz domaće lige u repku a ne klupaše iz inozemstva.

MA
matkopeic
12:30 20.06.2021.

Nije bilo bog zna što do sada. Vjeruje da će protiv Škotske biti bolje. Neka igraju najbolji na svakoj poziciji, a ne ukupno najbolji - ako tak što opće postoji, pogotovo ne smije biti kriterije klub, liga gdje igrač igra. Joško igra super. Nema predaje.

Avatar prahrvat
prahrvat
13:07 20.06.2021.

Bjelicu za trenera repke

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije